Anahtar Kelimeler: OPERASYONLAR SONUCUNDA TUTUKLANDI*

OPERASYONLAR SONUCUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI*

OPERASYONLAR SONUCUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI*

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta boyunca ilçede gerçekleştirilen Güven Uygulamaları kapsamında önemli başarılar elde etti.

08 Nisan 2024 ile 15 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, 160 emniyet personelinin katılımıyla 20 farklı noktada denetimler gerçekleştirildi.

 

Operasyonlar sonucunda ele geçirilen maddeler arasında 1 adet ruhsatsız tabanca ve 12 adet fişek ön plana çıkarken, ayrıca 1.97 gram ve 66 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı madde de bulundu. Bunun yanı sıra 5 araca modifiyeden işlem yapıldı ve 2 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. 

 

Operasyonlar kapsamında ayrıca 9 araç ve 1 motosiklet trafikten men edilirken, 1 uyuşturucu satıcısı ve 1 dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 

Yakalanan şahıslardan uyuşturucu satıcısı olan bir kişi ile dolandırıcılık suçundan aranan diğer bir kişi, yapılan çalışmaların ardından tutuklanarak adalet önüne çıkarıldı.

 

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçenin güvenliği ve halkın huzuru için yürüttüğü kararlı çalışmalara devam edeceğini belirtti.