Anahtar Kelimeler: Ortak söylem Saygı Duyuyoruz

Ortak söylem: ?Saygı Duyuyoruz?

Ortak söylem: ?Saygı Duyuyoruz?

31 Mart yerel seçimlerinin galibi Cumhur İttifakı´nın adayı MHP´li Nihat Atlı oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin galibi Cumhur İttifakı´nın adayı MHP´li Nihat Atlı oldu.

Seçimlerin hemen ardından Cumhur İttifakı´nın ortakları AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile millet ittifakı ortakları İyi Parti ve CHP ilçe başkanları ve Saadet Partisi Kozan ilçe başkanı seçim sonrasında Kozan Ekspres Gazetesi´ne kısa kısa değerlendirmelerde bulundular.

İktidar partisi Cumhur ittifakı ortaklarından AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf bilgili seçimler sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

?Nihat Atlı Başkanı´mız Kozan´ımıza hayırlı olsun. Seçimler Kozan´ımızda Cumhur İttifakı´nın zaferi ile sonuçlanmıştır. Seçim süreci boyunca yüreğini ortaya koyan Ak Parti´mizin her kademesindeki teşkilat mensuplarına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı sayın Ali Tetik ve MHP´nin tüm teşkilat üyelerine, adayımız Nihat Atlı´ya destek vererek Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve ülkemizin bekasına sahip çıkan tüm halkımıza şükranlarımızı sunarız?

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Ali Tetik ise; ?Seçim sonuçları Kozan´a hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşın tercihine hiç kimse bir şey diyemez. Vatandaş en güzel şekli ile cevap verdi. Hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Millet ittifakı ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu´da seçim sonuçlarına saygı duyduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

?Hepimize hayırlı olsun. Adana Büyükşehir Belediyesi´nde Cumhuriyet Halk Partisi yani Millet İttifakı seçim kazandı. Adana hizmete doyacak. 25 yılın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi´ni Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı aldı. Kozan´daki seçimler halkımızın takdiridir. Sonuçlara saygı duyuyoruz? dedi.

İttifaklardan ayrı olarak Saadet Partisi´nde Kazım Özgan ile 31 Mart yerel seçimlerine giren Saadet Partisi´nin Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik´de Kozan Ekspres Gazetesi´ne açıklamalarda bulundu. Özçelik; ?Biz kazanmak için çalıştık. Biz Kozan´ın tabanına hitap ettik. Partileri kenara koyarak Kazım Bey´e endekslendik. Seçimlerde AK Partili kardeşlerimize ağırlık verdik. 35-40 bin oyları vardı. AK Parti´den bize fazla oy gelmedi. AK Parti´nin Kozan tabanı Cumhurbaşkanı´nın ağzından çıkan söze baktılar. Kozan´da adaya bakmadılar. Belediye seçimlerinde vatandaş adayların ne yapacağına bakmıyor. Yukarıdakilerin ne dediğine bakıyor. Seçim sonuçlarına saygı duyuyoruz? diye konuştu.

Millet ittifakı ortaklarından İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı´da seçimler sonrasında kısa bir açıklama yaptı. Sırkıntı; ?Seçim sonuçlarına saygı duyuyorum. Bir yarışa çıktık, bu yarışta kaybettik. Ancak Musa Öztürk gibi büyük bir değerle çalışma fırsatı bulduk. Seçim sürecinde bizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapan bütün dostlarımıza arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adana
Büyükşehir Belediyesi´nde millet ittifakı olarak sayın Zeydan Karalar´ı Büyükşehir Belediye Başkanı seçtik. Adana´mıza ve Kozan´ımıza hayırlı uğurlu olsun. Adana´da Zeydan Karalar´a Kozan´da Nihat Atlı´ya görevlerinde başarılar diliyorum? dedi.