Anahtar Kelimeler: Sıkıntısı Çözülüyor

OSB´nin Su Sıkıntısı Çözülüyor

OSB´nin Su Sıkıntısı Çözülüyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ?bir ay içerisinde Organize Sanayi Bölgesi´ne su getireceğiz? diyerek müjde verdi.

Sözlü´den ?Bir Ay İçinde Su Getireceğiz? Müjdesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir takım ziyaretler için Kozan´a geldi. Yaptığı ziyaretler kapsamında Kozan Organize Sanayi Bölgesi´ni ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi´nin büyük sorunu haline gelen su sıkıntısını çözeceğini ve bunu da bir ay gibi kısa süre içerisinde yapacağının müjdesini verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Binboğa Bal Kooperatifi Başkanı Emrah Zararsız ve Organize Sanayi Bölgesi´nde bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi´nde Göknur Meyve Suyu Fabrikası´nı ziyaret eden Hüseyin Sözlü, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ve sanayi bölgesi işletmecileri ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Organize Sanayi Bölgesi´nin yol, su ve altyapı konularındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların yapılacağını söyledi.

Hüseyin Sözlü, Organize Sanayi Bölgesi´nin en büyük sorunlarından biri haline gelen su probleminin yaklaşık bir ay içerisinde çözülerek, Organize Sanayi Bölgesi´ne su getireceği müjdesini verdi. Bu müjdeli haber sanayi işletmecilerini mutlu etti.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın; ?Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tüm ekibi ile birlikte Kozan OSB´yi ziyaret etti. Bölgemizin su, kanalizasyon ve ulaşım yolları ile ilgili sıkıntılarımızı ilettik. Yaklaşık 10 kilometrelik su hattının 1 ay gibi bir süre de OSB´ye getirileceği müjdesini verdi. Diğer sıkıntılarımızla ilgili de gerekli çalışmaların başlatılması ile ilgili talimatlar verdi. İlgisinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum, şansına ve tüm ekip arkadaşlarına? diye konuştu.