Anahtar Kelimeler: OSMANGAZİ KOZAN TEMSİL EDECEK

OSMANGAZİ İ.L. KOZAN´ I TEMSİL EDECEK

OSMANGAZİ İ.L. KOZAN´ I TEMSİL EDECEK

AB´ yi Öğreniyorum konulu bilgi yarışmasında Kozan Osmangazi İmam Hatip Lisesi yapılan yarışmada 15 soruda 15 doğru cevap vererek birinci oldu.

AB ile Türkiye arasında imzalanan mali protokol çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik Avrupa Birliğini ve Ülkelerini tanıtmak amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen ?AB ?yi Öğreniyorum ? konulu bilgi yarışmasının Kozan etabı, liseler arasında Kozan Özden Kültür Sitesinde yapıldı.

Bir hayli heyecanlı geçen bu yarışma sonucunda Osmangazi İmam Hatip Lisesi 15 soruda 15 doğru cevap vererek ilçe birincisi oldu. Bu sonuçla Osmangazi İmam Hatip Lisesi 4-8 Nisan 2016 tarihleri arasında Adana´da düzenlenecek olan il final yarışmasına Kozan´ı temsilen katılacaktır.

Yarışmadan sonraki gün ise Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve Şube Müdürleri birinci gelen öğrencileri okullarında ziyaret ederek tebrik etti ve plaket takdiminde bulundular.

Konuyla ilgili Osman Gazi İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gökalp; ? Öğrencilerimizin başarıları bizleri kendilerinden daha çok mutlu etti. Yarışmanın Kozan etabı biterek bu etabı birincilikle sonuçlandırdık. Şimdi ise 4-8 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Adana´ da düzenlenecek il final yarışması için hazırlanıyoruz. Kozan´ ı temsil etmek ise daha da gurur verici bir durum. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Sayın Faruk Sönmez Bey´ e ve beraberindeki Şube Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Amacımız il final yarışmasında da birinci gelerek Türkiye genelinde yarışmaktır. Allah nasip ederse hedefimiz Türkiye birinciliği? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, bu başarıda emeği geçen okul yönetimini,  öğretmenleri ve öğrencilerini kutluyor, Adana´da yapılacak final yarışmasında başarılar diliyoruz.