Otomobil altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Otomobil altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Kozan'da otomobilin çocuklara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti 1 çocuk yaralandı.

Kozan'da otomobilin çocuklara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı.

Kaza, Karacaoğlan Mahallesi Şehit Hüseyin Soydan Caddesi ile 11054 Sokak kesişiminde meydana geldi. İddialara göre; bir kadının kullandığı 01 D 1728 plakalı otomobil Şehit Hüseyin Soydan Caddesi'nden 11054 sokağa dönüş yaptığı esnada, Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan ve okul dağıldıktan sonra yaya olan Muhammet Berat Büyükce’ye (13) ve Oğuz Kaan Yılmaz’a (13) çarptı. Çarpmanın etkisi ile Muhammet Berat Büyükce otomobil altında kalarak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Muhammet Berat Büyükce ağır yaralanırken, arkadaşı Oğuz Kaan Yılmaz’da hafif olarak yaralandı. Yaralı çocuklar, Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhammet Berat Büyükce burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden çocuğun annesi ve yakınları hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi. Annesi; “Benim oğlum ölmedi” diyerek feryat ederken, annenin acısı yürekleri dağladı.

13 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden Muhammet Berat Büyükce’nib babası Cengiz Büyükce’ninde 2017 yılında otomobil içerisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis tarafından kaza ile ilgili olarak bir kadının gözaltında olduğu, geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.