Anahtar Kelimeler: Otomobil çalıntı çıktı

Otomobil çalıntı çıktı

Otomobil çalıntı çıktı

Kozan'da sabah saatlerinde bir kişinin yanarak öldüğü trafik kazasındaki otomobilin çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Kaza, Mansurlu Kadirli karayolu Kayhan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mansurlu istikametinden Kadirli istikametine seyir halinde olan ve Abdullah Sarıca yönetimindeki kamyon ile ters yönden gelen otomobil çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkıştı, sonrasında yangın çıktı ve araç içerisindeki sürücü feci şekilde yanarak can verdi.

Kazadan hemen sonra olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

01 Y 1632 plakalı otomobil sabah saatlerinde Kozan'da çalındı. Sahibi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ihbarda bulundu. Otomobilin kaza yapmasından sonra sorgusu yapıldı. Sorguda çalıntı olduğu ortaya çıktı. İlk gelen bilgilere göre;  otomobili çalan kimliği belirlenemeyen  hırsızın kaza yaptığı ve kazada da feci şekilde yanarak kaybettiği öne sürüldü.

Jandarma Komutanı Nuh Anacık’da kaza yerine giderek geniş çaplı bilgi aldı. Öte yandan hafriyat kamyon sürücüsü Abdullah Sarıca'da jandarma tarafından gözaltına alındı. Verdiği ilk ifadede; kendisinin şeridinde gittiğini, ters şeritten otomobilin geldiğini, korna çaldığını ancak bütün uyarılara rağmen durmadığını ve kazanın olduğunu dile getirdi.

Jandarmanın bir kişinin öldüğü trafik kazası ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.