Anahtar Kelimeler: Otomobil traktör çarpıştı yaralı

Otomobil ile traktör çarpıştı, 10 yaralı

Otomobil ile traktör çarpıştı, 10 yaralı

Kozan'da meydana gelen trafik kazasında traktörde ve Otomobilde bulunan toplam 10 kişi yaralandı. Durumu ağır olan traktör sürücüsü Adana'ya sevk edildi.

Kaza Adana yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Adana istikametinden Kozan istikametine seyir halinde olan Ziya T.(56) yönetimindeki 01 VA 172 plakalı traktöre arkadan gelen Ali O. (48) yönetimindeki 44 FE 868 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktörde ve Otomobilde bulunan toplam 10 kişi yaralandı.

Kaza yerine polis, jandarma, CANKUR ve Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücülerle birlikte Türkan G. (32), Ahmet Mulla T. (18), Musa G. (6), Ahmet T. (22), Itır K. (21), Neslihan Y. (40), Tufan Y. (14), İbrahin G. (13)’i Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Yaralılar burada tedavi altına alınırken durumu ağır olduğu öğrenilen traktör sürücüsü Ziya T. Adana Yeni Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kazadan dolayı Adana Kozan istikametine bir süre trafik akışı verilmedi. Kazaya karışan traktör ve Otomobil çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldıktan ve yol temizlendikten sonra karayolu yeniden trafiğe açıldı. Jandarmanın yaşanan kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.