Otomobil saman yüklü traktöre arkadan çarptı, 1 kişi öldü 2 çocuk yaralandı

Otomobil saman yüklü traktöre arkadan çarptı, 1 kişi öldü 2 çocuk yaralandı

Kozan Kadirli karayolu Pekmezci Mahallesi civarında otomobilin saman yüklü çift römorklu traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 çocuk yaralandı.

Kaza, Kozan Kadirli karayolu Pekmezci Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Murat Dağlı’nın kullandığı 01 RE 597 plakalı otomobil seyir halinde iken Rıza Ö.'nün kullandığı 40 DP 511 plakalı saman yüklü çift römorklu traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç sürücüsü Murat Dağlı olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin arka koltuğunda bulunan 2 çocuk ise yaralandı. İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve Cankur sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalede sürücü Murat Dağlı’nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralı olan 2 çocuk ise Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazandan dolayı Kozan Kadirli karayolu çalışmalar tamamlanana kadar tek yönlü trafiğe kapatıldı. Jandarma başka bir kazaya sebebiyet vermemek için karayolu üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hayatını kaybeden sürücünün cenazesi savcı incelemesinin ardından Kozan devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Traktör sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alınırken, Jandarma 1 kişinin öldüğü 2 çocuğun yaralandığı trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı.