Anahtar Kelimeler: Harita geçen büyüyor

Öz Harita her geçen gün büyüyor

Öz Harita her geçen gün büyüyor

Kozan'ın önde gelen harita mühendislerinden Öz Harita Mühendislik Sahibi Harita Mühendisi Mehmet Vecdi Tamerol ve tecrübeli Harita Teknikeri Dilek Keser Öz Kozan Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Kozan’da ikl yılı aşkın süredir hizmet veren, verdikleri hizmetler ile halkın güvenini kazanan Öz Harita Mühendislik Kozan ve çevresine hizmet vermeye devam ediyor. Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes’i ziyaret eden Harita Mühendisi Mehmet  Vecdi Tamerol ve Harita Teknikeri Dilek Keser Öz; tevhid (birleştirme), ifraz (ayırma), yola terk, plankote, vaziyet planı, cins değişikliği, arazi ölçme, sınır belirleme, kendi aralarında taksim yapma gibi mühendislik işlemlerini yaptıklarını ifade ettiler.

Son günlerde herkesin gündeminde olan toplulaştırma konusu ile ilgili olarak da danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade eden Öz Harita Mühendislik sahibi Mehmet Vecdi Tamerol; “Dilek Hanım'ın bu konuda tercübesine sonsuz güvendiğimi belirtmek istiyorum. Dilek Hanım önceki yıllarda Ankara merkezli yurtiçi ve yurtdışı projelere müşavirlik hizmeti veren kurumsal bir firmanın toplulaştırma bölümünde 3 yıl süre ile kontrol teknikerliği yapmıştır. O’nun bilgi ve tecrübesi ile toplulaştırma konusunda Öz Harita Mühendislik olarak danışmanlık hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Mehmet Vecdi Tamerol yaptıkları çalışmaların sadece Kozan ile sınırlı olmadığını belirterek, Türkiye'nin her yerinde iş yaptıklarını kendisinin Kozan dışındaki işleri takip ettiğini ve Kozan’da gözünün arkada kalmadığını ifade etti. Dilek Keser Öz'ün Öz Harita Mühendislik ofisini tecrübesi ile her türlü yönettiğini ifade eden Tamerol, misafirperverliğinden dolayı Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'e teşekkür etti.

Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'te Öz Harita Mühendislik sahibi harita mühendisi Mehmet Vecdi Tamerol ve tecrübeli ve güleryüzlü Harita Teknikeri Dilek Keser Öz’e gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.