Özçelik ?Fatih Erbakan´ın arkasında AKP var?

Özçelik ?Fatih Erbakan´ın arkasında AKP var?

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri 21 Ekim Gazeteciler günü nedeniyle Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret ettiler.

K.Ekspres- Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri 21 Ekim Gazeteciler günü nedeniyle Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bilal Özgür ve Ali İhsan Yıldırım gerçekleşen ziyarette İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´le gündeme dair sohbet ettiler.

?Fatih Erbakan´ın arkasında AKP var.?

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik son günlerde rahmetli Necmettin Erbakan´ın oğlu Fatih Erbakan´ın genel merkez mallarına el koyması ile ilgili ? Fatih Erbakan şu anda parti içinde bulunan büyüklerimizin elinde büyüdü.

 Babasına ait malları almakta haklı olabilir. Ama rahmetli Hocamız Necmettin Erbakan ölmeden önce hocamıza demişlerdi ki ? Hocam, Fatih Erbakan´ı genel başkan mı yapacaksınız ? Yok öyle bir şey? demişti. Yani dışarıdan bakıldığı zaman padişahlık sistemi gibi olur. Fatih Erbakan genel başkan olmak istemişti. Bizim partimiz İslam Medeniyetini savunan bir partidir. Bizler bu davada bizi temsil edecek en iyi kişiyi seçeriz. Bence, Fatih Erbakan bu kararı alırken tek başına almamıştır. Arkasında AKP olduğunu düşünüyorum.?

Dışarıdan bakıldığı zaman belediye çalışıyor

Saadet Partisi İlçe Başkanı Muammer Özçelik ?Kozan Belediyesi´nin dışarıdan bakıldığı zaman çalıştığını görüyoruz. Ben Kozan´a yaklaşık 7-8 ay önce geldim. Mahallelerde gezdiğimde her tarafta bir çalışma var. Ama işin iç yüzünü bilmiyorum. Musa Öztürk hizmet adamıdır. Elinde imkan olursa hizmet noktasında daha verimli olur? dedi.

Bu borç nasıl ödenecek?

Türkiye´nin şu anda 800 milyar dolar borcu olduğuna dikkat çeken Özçelik ?Bu borç nasıl ödenecek? dedi. Kozan ekonomisini de değerlendiren Özçelik ? Önceleri Kozan´da herkes geçimini tarımdan sağlardı. Şimdiler de baktığımızda artık tarım ürünleri para etmez olmuş. Zeytin fabrikaları var. Ama narenciye bahçelerimizde üretilen mahsülü işleyecek bir fabrika yok. Bununda çözülmesi gerekli. Kozan narenciyesi marka olmalı?

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes nazik davetlerinden dolayı Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Haber: Hüseyin Erciyes