Anahtar Kelimeler: Özçelik seçim açıklaması

Özçelik´ten ?5 yıl seçim yok? açıklaması

Özçelik´ten ?5 yıl seçim yok? açıklaması

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik; ?Daha seçime 5 yıl var. Allah izin verirse 5 yıl sonra da Kozan´a hizmete devam? diyerek son günlerde sosyal medya üzerinde ve siyasi kulislerde, ?Yakında seçim olacak? haberlerine yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhur İttifakı Adayı Nihat Atlı seçimi kazanmış, yapılan itirazlar üzerine Nihat Atlı´dan alınan başkanlık görevi en çok oyu alan 2. parti olan Saadet Partisi´nin adayı Kazım Özgan´a verilmişti.

Yaşanan süreç içerisinde birçok iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialara Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik cevap verdi. Özçelik; ?Bazı kişi ve kurumlar yatıp kalkıp rüya görmeye, hayal kurmaya bıkmadan usanmadan devam ediyorlar? ifadesini kullanarak bu iddiaya ortaya atanlara cevap verdi.

Muammer Özçelik; ?Seçime 5 yıl var. Allah izin verirse 5 yıldan sonra da Kozan´a hizmete devam. Siyaset çok hızlı değişiyor. İttifaklar bozulur, yeni partiler kurulur. Millet kimsenin tapusu altında değil. Kozanlı hemşerilerimize sevgi ve saygılar sunarım? dedi.

Saadet Partisi ilçe başkanının yatığı bu açıklamaya kimler nasıl cevap verecek? Merak konusu. Ortaya atılan bu iddialar daha çok konuşulacak gibi.