Özel öğrenci servis aracının çarptığı çocuk öldü

Özel öğrenci servis aracının çarptığı çocuk öldü

Kozan'da okula gitmek için evden çıkan 10 yaşındaki 3. sınıf öğrencisine özel öğrenci servis aracı çarptı, hastanede tedavi altına alınan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, sabah 08.00 sularında Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Mezarlığı civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ağlıboğaz Şehit Murat Özkozanoğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi İsmail Efe Demiryürek(10) okula gitmek için evinden çıktı. Evin yakınında bulunan bakkaldan meyve suyu aldıktan sonra yoluna devam ettiği esnada küçük çocuğa, Mehmet Gül yönetimindeki 01 ADB 767 plakalı özel servis aracı çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan çocuk özel bir otomobil ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 10 yaşındaki İsmail Efe Demiryürek kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Özel öğrenci servis minibüsü içerisinde öğrencilerin bulunduğu, öğrencilerin başka servis aracına alınarak okullara gönderildiği öğrenildi. Sürücü Mehmet Gül ise polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.
Acı haberi alan küçük çocuğun ailesi de devlet hastanesine gelerek sinir krizleri geçirdi. Kaza yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu.
Polisin bir çocuğun öldüğü trafik kazası ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Babası da trafik kazasında ölmüştü

Özel öğrenci servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun babası Ramazan Demiryürek'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Batı geçiş çevre yolu üniversite kavşağı civarında bulunan köprü bariyerlerine çarpmak sureti ile kaza yapan otomobilde yaralanan baba Ramazan Demiryürek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 8 yıl sonra da babası ile aynı kaderi paylaşan çocuğun ailesi gözyaşlarına hakim olamıyor.