ÖZEL ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ POLİSLERLE UĞURLANDI

ÖZEL ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ POLİSLERLE UĞURLANDI

Kozan'da Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfından mezun olan 10 öğrenci, unutulmaz bir mezuniyet töreni yaşadı.

Törene Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Asayiş ekipleri de motosiklet ve ekip araçlarıyla katılarak öğrencilere moral ve destek verdi.

Sirenler ve davul zurna eşliğinde keplerini havaya atan özel öğrenciler, polis olma hayallerini dile getirdi. Mehmet Gül isimli öğrenci, polis olma hayalini gerçekleştiremediği için üzgün olduğunu ifade ederken, diğer öğrenciler de polislere olan hayranlıklarını dile getirdi.

Özel Öğretim Öğretmeni Fatma Loğoğlu, 30 öğrenciye eğitim verdiklerini ve 10'unun bu yıl mezun olduğunu belirterek, "Onlara özel bir mezuniyet töreni hazırlamak istedik. Bu duygusal günde polislerimiz de yanımızda oldular, öğrencilerimize büyük sevinç yaşattılar" dedi.

Törende polisler öğrencilerle sohbet ederek onlara moral verirken, mezuniyet heyecanını sirenler ve anonslarla paylaştılar. Duygusal anların yaşandığı tören, özel öğrencilerin polisler tarafından alkışlanmasıyla sona erdi.