Özfuruncu Salonu Kahkaya Boğdu

Özfuruncu Salonu Kahkaya Boğdu

Kozan Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında öğrencilere ve vatandaşlara yönelik ücretsiz stand-up gösterisi düzenledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Ergün Özfırıncı’nın tek kişilik stand-up gösterisi Belediye Sinema salonunda gerçekleşti. 2002 yılından bu yana sahneye koyduğu "Ergün Özfırıncı Stand Up Comedy" gösterisini saat 10:30’da Kozanlı öğrencilere sergileyen Özfırıncı 19:30’daki gösteride de kent protokolü ve vatandaşlarla bir araya geldi.

                                 

Öğrencilere yönelik etkinliğin açılış konuşmasını Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz yaptı. Şenöz konuşmasında, Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatları doğrultusunda, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarını sağlamak için bu tarz etkinliklerin Kozan’da sık sık düzenleneceğini dile getirdi.

 

19:30’da başlayan gösteri öncesinde ise Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, sanatçı Ergün Özfırıncı’ya çiçek ve teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper ise Özfırıncı’ya yöresel kilim hediye etti.

 

Davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Öztük; “Gençlik geleceğimizin garantisidir. Sizlerin bir yerlere gelmesi için gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu ve endişesi olmasın. Algı ve düşünce yönetiminin gelişmesi için bu tür faaliyetlere ihtiyaç var. Kozan Belediyesi olarak bu gösterileri, kültürel ve sanatsal etkinlikleri sizlere takdim etmekten onur duyuyoruz.” dedi.

 

Programa eşi ile katılan Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper; “Böyle güzel sanatsal faaliyetleri ilçemize kazandırdığı için sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sanat, düşünce ufkunun ve zihinlerin gelişmesi adına büyük bir hizmettir. Sanatçı dostumuza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Stand-up gösterisini Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz,  Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Avukat Zihni Çubukçu, Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, MHP Kadın Kolları Başkanı Zahide Azgın ve çok sayıda davetli izledi.