ÖZGAN ?YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR?

ÖZGAN ?YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR?

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, yüzlerce vatandaşın katılımı ile Seçim Bürosu´nun açılışını gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, yüzlerce vatandaşın katılımı ile Seçim Bürosu´nun açılışını gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti´den ayrılarak Saadet Partisi´ne geçen Kazım Özgan, Saadet Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı olarak siyasi hayatına devam ediyor. Fehmi Özel Türkay Caddesi Kanal Sokak girişinde yüzlerce vatandaşın katılımı,  Saadet Partisi´nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve parti yöneticilerinin katılımı ile açılış gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, vatandaşların sevgi gösterisi arasında sahneye çıktı. Ulaşabildiği kadar vatandaşların elini sıkarak vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştı.

Seçim bürosunun açılışında ilk olarak Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik bir konuşma yaptı. O´nun ardından Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan bir konuşma yaptı. Kazım Özgan konuşmasının büyük bir bölümünde 2004-2014 yılları arasında Kozan´a yaptığı hizmetleri anlattı. Yaptığı bu hizmetlerin yapacağı hizmetlerin teminatı olduğunun altını çizdi.

Kazım Özgan, Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayali olan Kozan Kalesi´nin surlarının ve diğer tarihi yapılarının restorasyonu olduğunu, buraların restore edilerek Tavşantepe Mahallesi ile Kozan Kalesi arasına teleferik yapılacağını, bu sayede Kozan Kalesi´nde ayrı bir güzelliğin ortaya çıkacağını, yerli ve yabancı turistlerin Kozan Kalesi´ni ve Kozan çevresindeki tarihi yerleri ziyaret gerçekleştirebileceğini ifade etti. Ayrıca, Kozan Kalesi restorasyonunun ardından burasının film platosu haline getirileceğini ve birçok filmin Kozan Kalesi´nde çekileceğini sözlerine ekledi.

Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için Belediye Başkanlığı döneminde yapacağı projeleri de tek tek alanda bulunan vatandaşlara anlattı. Kendi seçim bürosu açılışına gelen vatandaşların çokluğuna dikkat çekerek; ?Baskılara rağmen bu kadar kalabalık beklemiyordum. Beni çok şaşırttınız. Beni desteklediğiniz için buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

Kazım Özgan, 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde, kendisinin yaptığı hizmetlere dahi sahip çıkılmadığını belirterek yapılan hizmetlerin üzerine bir çivi dahi çakılmadığını söyledi.

Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, İmar Limited Şirketi´nin 50 milyon borcunun olduğunu ifade etti. Hatta gelinen noktada işçilerin maaşının dahi ödemediğine dikkat çekti. Kendisi döneminde İmar Limited Şirketi´nin 250 bin lira civarında borcunun olduğunu, personel paralarının zamanında ödendiğini söyledi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, Musa Öztürk´ün sürekli dile getirdiği Büyükşehir Yasası´nın aslında bir avantaj olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte köylerin ilçe Belediyesi´ne bağlandığını ve gelen paranın arttığını ifade etti. Ancak para gelmesine rağmen köylere hizmet yapılmadığınıda sözlerine ekledi.

Kendi döneminde Mahmutlu Mahallesi´nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak da konuşan Kazım Özgan, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda kentsel dönüşüm lafını ağzına almayacağının sözünü verdi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, projelerinden de bahsetti. Kendisi döneminde Kozan´a taziye çadırlarının kurulduğunu, yeni dönemde ise taziye karavanlarının hizmete geçeceğini belirtti. Ayrıca, köylerdeki vatandaşların projelerini ücretsiz olarak kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. Nüfusu kalabalık köylere spor tesisleri kuracağını ve çocuk oyun parklarını hizmete açacağını sözlerine ekledi.

?Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır? diyen Kazım Özgan; ?Biz Kozan İttifakı olarak yola çıktık. Saadet Partisi yöneticilerinden Allah razı olsun.

Hiçbir konuda bize zorluk çıkarmadılar. Kozan adına yüreğimi koydum. Allah´tan başka hiç kimseden çekinmiyorum. Allah´ın verdiği ömrü Allah alır. 31 Mart´ta seçime gidiyoruz. Sandıkta irademizle baş başa kalacağız. Bu iradeye Allah´tan başka hiç kimse hükmedemez. Sizinle dostluğum pazara kadar değil mezara kadar. 31 Mart´ta Saadet Partisi´nin altına mührü basın. Biz, AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti´nin cansuyuyuz. Desteklerinizi bekliyorum? dedi.

Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan konuşmasını tamamladıktan sonra Saadet Partisi İl Başkanı  Mustafa Gözütok ve Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hacı Mehmet Çevik´te birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından farklı siyasi partilerden Saadet Partisi´ne katılarak Kazım Özgan´a destek verenlerin isimleri tek tek açıklandı. Kurdele kesimi de bu ismi açıklanan kişilerle ve Saadet Partisi´nin yöneticileri ile birlikte yapıldı.

Kazım Özgan açılışı gerçekleştirdikten sonra adeta bir miting havasına dönen açılış programına katılan vatandaşların arasına girerek tek tek teşekkür etti. Hepsinden de ayrı ayrı destek istedi.

/resimler/2019-2/19/1343302025163.jpg/resimler/2019-2/19/1343510150465.jpg