Anahtar Kelimeler: ÖZGAN TELEFONLA ARADI

ÖZGAN ATLI’YI TELEFONLA ARADI

ÖZGAN ATLI’YI TELEFONLA ARADI

ÖZGAN ATLI’YI TELEFONLA ARADI

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, sandıklardan birinci çıkarak Kozan'ın yeni belediye başkanı seçildi. Mevcut Belediye Başkanı ve İyi Parti'nin Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan ise seçimlerden dördüncü olarak çıktı.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Kazım Özgan, Mustafa Atlı'yı telefonla arayarak seçimi kazanmasından dolayı hayırlı uğurlu olmasını temenni etti ve kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Kozan'da kutlamalar başladı. Mustafa Atlı'nın supportersleri sokaklara dökülerek zaferi kutladı. Atlı, yaptığı açıklamada Kozan'a hizmet etmek için elinden geleni yapacağını ve tüm Kozanlıları kucaklayacağını söyledi.

Kazım Özgan'ın Tebrik Mesajı

Kazım Özgan, yaptığı telefon görüşmesinde Mustafa Atlı'yı tebrik ederek şunları söyledi:

"Kozan halkı iradesini sandıkta göstermiştir. Seçim sonucuna saygı duyuyoruz. Mustafa Atlı'ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Kozan'a hayırlı olsun."

Mustafa Atlı'nın Teşekkür Mesajı

Mustafa Atlı ise Kazım Özgan'ın tebrik telefonunu nazik bir jest olarak nitelendirerek şunları söyledi:

"Kazım Özgan'a nazik tebrikleri için teşekkür ediyorum. Kendisine de seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebriklerimi sunuyorum. Kozan'da demokrasi şenliği yaşanmıştır. Bu seçim Kozan için hayırlı olsun."

Kozan'da Yeni Dönem Başlıyor

Mustafa Atlı'nın Kozan Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte Kozan'da yeni bir dönem başlıyor. Atlı'nın vaatleri arasında Kozan'ı modern bir şehir haline getirmek, kentin altyapısını iyileştirmek ve Kozanlıların yaşam kalitesini yükseltmek yer alıyor.