Anahtar Kelimeler: ÖZGAN YÜRÜYOR

ÖZGAN YOLU AŞK İLE YÜRÜYOR

ÖZGAN YOLU AŞK İLE YÜRÜYOR

31 Mart Yerel Seçimler için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, Kırsal Mahalleleri ilmek ilmek dokuyor.

Bu güne kadar "Her Köye Dokunuş" projesi kapsamında 88 köye hizmet götüren Mimar Kazım Özgan'ın şimdi de yeni dönem projeleriyle milletin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Pazar mesaisini Özbaşı, Örendere, Oruçlu, Kemer, Köseli ve Duralıuşağı Mahallelerinde geçiren Özgan, vatandaşlardan destek ve dua isteyerek 31 Mart seçimlerinde "Yeniden Kozan" sloganıyla hizmet etmeye, eksik kalan, yetişmeyen yerlere kaldıkları yerden devam etmek için yeniden yetki verilmesi için destek istedi.

Binlerce insanın gönlünü kazanan Mimar Kâzım Özgan, yaptığı hizmet ve çalışmalar nedeni ile verdiği emeklerin meyvesini toplayarak, halkından büyük ilgi görüyor. Yapılacak olan seçimlerde vatandaşların tam desteğini alan Özgan, ikili diyaloglar kurarak, insanların akıllarındaki soru işaretlerini cevaplayıp, şeffaf bir düşünce mantığı ve şeffaf bir belediyecilik sergilediğinin kanıtını da sunmuş oluyor.

Gezilerinden ve ziyaretler kapsamında yaptığı çalışmalarını analiz eden Özgan, "Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu yana amacımız sadece Kozan ve Kozan Halkını düşünmek oldu. Bizler her zaman hizmet etme, çözüm odaklı çalışmalarımızı yapmaya çalıştık. İllaki eksikliklerimiz, illaki yarım kalan yerlerimiz ve yetişemediğimiz işler vardır. Gelin hep birlikte olalım, Yeniden Kozan'ı ve Mahallelerine hizmeti beraber yapalım, bir olalım, daha güçlü olalım, birlikte olalım " dedi.