Özgül İnşaat Sıcak Yuvalar Kurmaya Devam Ediyor

Özgül İnşaat Sıcak Yuvalar Kurmaya Devam Ediyor

K.Ekspres- Güvenli Yaşam-Mutlu Yuva sloganıyla yola çıkan, inşaat sektöründe güven veren firmalar arasındaki yerini sürekli olarak koruyan Özgül İnşaat yeni projesini Saimbeyli Caddesi üzerinde hayata geçiriyor.

Alanda çalışmaya başladığı ilk günden bugüne ilçede güvenli ve sağlam projelerden yüzünün akı ile çıkmayı başaran Özgül İnşaat Sahibi Salim Gültekin yeni projenin temel atma törenini kurbanlar keserek gerçekleştirdi.

Kesilen kurbanların ardından okunan Kuranı Kerim ve dualar ile temel atma programı şenlendirildi.

 Özgül Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ltd. Sahibi Salim Gültekin ?Özgül İnşaat olarak sosyal alanlara ve daire özelliklerine önem veriyoruz. İnsana yakışır mekânlar inşa etmeye çalışıyoruz. Çalışma felsefemiz insanı mutlu etme odaklıdır. Saimbeyli Caddesi üzerindeki inşaatımızın projesi Mimar Hazım Dağlı tarafından yapılmıştır. Kentin merkezinde güzel bir sitemiz olacak. Anlaşmalı olduğumuz bankalar sayesinde bizden daire almak isteyenlere uygun vadede kredi imkânı sağlıyoruz. Örneğin faiz oranları 0,90´dan ise biz 0,70´lere çektirebiliyoruz. Dosya ve ekspertiz masrafları yok. 2 bloktan oluşan dairelerimiz zemin artı 10 kat olacaktır. 24 ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Burası kentsel dönüşüm alanı olduğu için daire alan kişi bütün tapu harçlarından muaf olacak. Daire fiyatlarımız 150?250 bin lira arası değişmektedir. Özgül Kent Sitesinde geniş kapsamlı açık ve kapalı otopark bulunacaktır. Ebeveyn yatak odasında ayrıca giyim odası olacaktır. Mutfak malzemelerini koymak için kiler, Fransız balkon, amerikan mutfak, Hilton lavabo, özel kilit sistemli çelik kapı, her daireye görüntülü diafon sistemi gibi sayamadığımız birçok özellik dairelerimizde mevcut olacaktır. Dairlerimizin genişliği 180 m2, 124m2, 122 m2, ve 120 m2 olarak değişmektedir? dedi.

Yapılan açıklamanın ardından temel atma törenine katılan misafirlere kavurma ikramında bulunuldu.