Anahtar Kelimeler: Özgül Kent Teslimat Ekim

Özgül Kent´te İlk Teslimat Ekim´de

Özgül Kent´te İlk Teslimat Ekim´de

Bölgenin yıldızı Özgül Kent yükselmeye devam ediyor

Bölgenin yıldızı Özgül Kent yükselmeye devam ediyor

Şimdi Özgül Kent´teki yerinizi almanın tam zamanı

2010 yılından buyana ilçemizde inşaat sektöründe faaliyetini sürdüren, hayata geçirdiği mimari yapılar ile başta ilçe trafiği olmak üzere sosyal yaşam alanları, ticaret merkezleri ve konut üreten bölgenin önde gelen müteahhitlik firmalarının başında bulunan Özgül İnşaat, Saimbeyli Caddesi üzeri Kozan Lisesi Kavşağında başlattığı Özgül Kent Sitesi İnşaatı ile birlikte bölgenin yükselen değeri olmayı başardı.

2010 yılından buyana ilçe merkezinin 8 farklı noktasında 200 civarında yaşam standartları, yüksek konutlar üretmenin yanı sıra ilçe ve bölge ticaretine 5 bin metre kare ticaret alanı üretmeyi başaran Özgül İnşaat son olarak ilçe merkezinde bulunan Saimbeyli Caddesi Üzeri Kozan Lisesi Kavşağında 87 konut ve 2 bin metre kare ticaret alanı üretmeye son hızla devam ediyor.

Konut kredisi faiz oranlarının artması ile birlikte farklı formüller ve teklifler ile iş yeri ve konut satışlarını artırmak isteyen Özgül İnşaat başlattığı kampanya ile ilgi odağı olmayı başardı.

Firmanın 60 aya kadar 0 faiz oranlarında ev satması ev sahibi olmak isteyenlerin ve akıllı yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ilgisini çekeceğe benziyor.

Gerçekleştirdikleri kampanya ile ilgili konuşan Özgül İnşaat Sahibi Salim Gültekin hayata geçirdikleri kampanya ile çok cazip fırsatlar ile ev ve iş yeri sahibi oluna bileceğini ifade etti.

Gültekin ? firmamız ile ilgili olarak çok konuşmak istemiyorum. ?İştir kişinin aynası lafa bakılmaz? ama kısaca hatırlatmak istiyorum. 2010 yılından bu yana ilçemizde inşaat alanında faaliyet gösteriyoruz. 8 yıl gibi bir zaman dilimi içerisinde 8 faklı projede toplam 200 civarında konut inşa ettik. Günümüz şartlarının üzerinde ürettiğimiz yaşam alanlarımız var. Öte yandan 5 bin metre kare ticaret alanı yani işyeri oluşturduk.

Şu anda ise ilçemizin en merkezi noktasında bulunan Kozan Lisesi Kavşağında Özgül Kent Sitesini hayata geçiriyoruz. Bugün itibari ile sitemizde 87 konut ve 2 bin metre kare iş yeri üretiyoruz. İnşaatımızın % 45 lik bölümü bitirildi.

3 ay gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde 1. etap bitecek 15 ayın sonunda site tamamen bitirilecek. Banka faizlerinin aşırı yükseldiği ve kredi çekmenin zorlaşması ile birlikte konut ve iş yeri satışlarında genel olarak durgunluk yaşandığı gerçek.

Bu anlamda ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin gözlerini banka faizleri korkutmuştur. Bizde banka faizlerine inat başlaştığımız kampanyamızla müşterilerimizi ve yatırımcılarımızı ev ve iş yeri sahibi yapmaya kararlıyız.

60 aya sıfır vade olanağımız ile birlikte peşin fiyatına 60 ay taksit yapıyoruz. Ve hiçbir müşterimiz banka ile muhatap olmuyor.

Yine kampanya kapsamında tapu masraflarını da sıfırladık. Tüm dairelerimizin tapuları hazır. Satışın gerçekleştirilmesinin ardından müşterimiz tapusunu cebine koyuyor. Yaklaşık olarak 30 milyon liralık proje bedeli ile şehrimizin merkezinde yükselen Özgül Kent Sitesindeki yerinizi almak için geç kalmamanız gerekiyor. Nedenine gelince bu kampanyamız sınırlı sayıda dairelerimiz geçerlidir.? Dedi

Bölgede isminden sıkça söz ettiren Özgül İnşaat 15 ay sonra ilçemize kalıcı, estetik, güvenilir ve sağlam bir site kazandırmış olacak