Anahtar Kelimeler: Öznur Butik açıldı

Öznur Taş Butik açıldı

Öznur Taş Butik açıldı

İşletmeciliğini Öznur Taş'ın yaptığı Öznur Taş Butik düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Kozan Belediyesi Zabıta Müdürü Osman Taş'ın eşi Öznur Taş'ın işletmeciliğini yaptığı Öznur Taş Butik Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak üzerinde düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışı; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Öznur Taş Butik sahibi Öznur Taş, açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Öznur Hanım'ın bu işte başarılı olacağına inanıyorum. Kendisi hem azimli hem de çalışkan bir kişi. Eşi Osman Bey’de belediyemizde Zabıta Müdürü olarak görev yapıyor. Osman Bey’de çok başarılı bir çalışma arkadaşımız. Açılan bu iş yerinin Kozan'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Öznur Taş hanımefendiye bol kazançlar getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kurdele kesimi yapıldıktan sonra Belediye Başkanı Kazım Özgan ve beraberindeki davetliler Öznur Taş Butik mağazasını gezerek satılan ürünler hakkında bilgi aldılar.

Açılışa özel hazırlanan pasta davetliler tarafından birlikte kesildi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, hizmete giren Öznur Taş Butik sahibi Öznur Taş hanımefendiye yeni işinde başarılar diliyor, bol kazançlı günler geçirmesini temenni ediyoruz.