Anahtar Kelimeler: ÖZTOK DURMAK BİLMİYOR

ÖZTOK DURMAK BİLMİYOR

ÖZTOK DURMAK BİLMİYOR

1 Kasım seçimlerinde MHP Adana Milletvekili adayı olan Cahit Öztok var gücüyle çalışmalarına devam ediyor.

 

Önümüzdeki yapılacak olan 1 Kasım seçimleri için MHP Adana Milletvekili adayı olan Cahit Öztok ülkenin ve milletin bekası için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Neredeyse 7 gün 24 saat çalışan Cahit Öztok her gitti yerde ilgi ile karşılanmasının meyvelerini toplayacağını belirtiyor. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Öztok, katıldığı her proğramda da ilgi odağı oluyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´ nün Kozanlı iş adamlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelmesi neticesinde Öztok´ unda iş adamı olma sebebi ile kendiside katıldı. Öztok hem davete icabet etti hem de sevenleriyle bir araya gelerek davetlilere projelerinden basketti. Ülke ve Kozan hakkında kısa bilgiler aktararak katılımcılardan destek beklediğini belirtti. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı´ nın ise Öztok´ a Kozan Milletvekili Adayı diye hitap etmesi ortamda sıcak bir muhabbet havası estirdi.

Aynı günün akşamında Cahit Öztok´ un organize ettiği MHP´ nin ileri gelen isimleri ve daha önceden MHP´ de görev yapmış, bu uğurda çeşitli sınavlardan geçmiş MHP´ li gurup ile bir araya geldi. Yenilen akşam yemeğinin ardından kulaklara gelen fısıltıların MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok´ un bu seçimlerde başarılı olacağı fısıltıları ise kulak doldurdu. O günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yapan MHP Kozan İlçe başkanı Nihat Atlı, partililerini ve partide görev yapmış, yıllarını vermiş, bu uğurda canla başla mücadele etmiş kişileri teker teker tanıtarak ülke sorunlarından bahsetti. Atlı´ nın konuşmalarının ardından MHP Adana Milletvekili Cahit Öztok ise birçok konu hakkında katılımcılara kısa bir konuşma yaptı.

Öztok konuşmasında; ?? Bizler bu seçimde birer aracıyız. Ülkenin hali apaçık ortada. Ülke elden gidecek bazı zihniyetler, kendi açıklarını kapatmak için, düşürülmeleri halinde kendilerine yargı yolunun gözükmesinden korktukları için ellerinden geldiği kadar zalim olmaya özen gösteriyorlar. Bu oyuna bir dur demek lazım. 7 Haziran seçim sonuçlarında herkes gördü. Yandaş medya AKP´ den başka hiç partinin koalisyona yanaşmadığını belirtti. Böyle ufak yalanlarla başarı elde etmeye çalışıyorlar. Bilge lider Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra 8 Haziran günü bu ülkede bir daha seçim yapılırsa ülkeyi kaosa götürür. AKP, CHP ve HDP koalisyon kursunlar, biz seçimden yana değiliz, ama illaki seçim diyorsanız bizde varız dedi. İşte apaçık ortada, 7 Haziran seçimlerinden sonra gelen şehit haberleri, ülkenin çeşitli yerlerinde patlayan bombalar ve bu olaylar sonucu yaşamını yitiren yüzlerce insan. HDP Adana´ da 2 milletvekili çıkarıyor, bizim partimiz ise 3 milletvekili ile kalıyor. Bu parti, MHP, 1969 yılında Adana´ da Cennet Mekân Başbuğumuz Türkeş tarafından kurulmadı mı? Bu nasıl oluyor, Adana´ da nasıl MHP 3 milletvekili çıkarıyor. MHP Adana bence birinci parti olmalı ve olacağına da inanıyorum. Diyorlar ki yerli ve milli aday. İşte burada yerli ve milli aday. Hem yerliyim hem milliyim. Ülkücü doğmadım ama ülkücü olarak ölmekten şeref ve onur duyarım. Allah bana ülkücü olarak ölmeyi nasip etsin. Evlatlarımı bir ülkücü olarak yetiştirdim ve yetiştirmeye de devam edeceğim. Bölgemizin bütün sorunlarını tepeden aşağı hepsini biliyorum. Ne sıkıntılar var nasıl çözülür hepsine teker teker proje hazırladık. Allah´ ın izniyle ve sizlerin desteği ile 1 Kasım günü yapılacak olan seçimlerde seçildiğimiz takdirde bunların hepsi tek tek çözümüne ulaşılacak? dedi.