Anahtar Kelimeler: Öztürk Yeniden Vize Aldı

Öztürk Yeniden Vize Aldı

Öztürk Yeniden Vize Aldı

Kozan Madeni Sanatkarlar ve Marangozcular Odası´nın, tek liste ile gidilen genel kurulunda mevcut başkan Üzeyir Öztürk ve ekibi güven tazeledi.

K.Ekspres-Kozan Madeni Sanatkarlar ve Marangozcular Odası´nın, tek liste ile gidilen genel kurulunda mevcut başkan Üzeyir Öztürk ve ekibi güven tazeledi.

Üyelerinin tam destek verdiği Başkan Öztürk ve yönetimi bir hizmet dönemi için daha vize aldı.

Kozan Madeni Sanatkarlar Odası´nın 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Kozan Madeni Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi hizmet binası salonunda yapılan genel kurula,  Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana 1 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ,

/resimler/2018-1/15/0956139114075.jpg

Doğu Adana Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Adana Bakkallar Odası Başkanı Nevzat Alpağan, Adana Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin, Yeşilova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Şahin, Yumurtalık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sami Karnas, Pozantı Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Zamir Kalas, Mermerciler Odası Başkanı Bülent Öğrü, Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, Bakkallar Odası Başkan Adayı Mehmet Azgın, Elektrikçiler Odası Başkan Adayı Salim Kaynak, Terziler Odası Başkan Adayı Yakup Cihanker, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

/resimler/2018-1/15/0957498334756.jpg

 Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından oda başkanı Üzeyir Öztürk  tarafından yapılan açılış konuşması sonrası okunan geçmiş dönem hesap, çalışma ve denetim kurulu raporları genel kurulca oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin okunmasının ardından seçimlere geçildi.

/resimler/2018-1/15/0958443492010.jpg

Üyelerinin desteği ile bir hizmet dönemi için daha güven oyu alan Üzeyir Öztürk başkanlığındaki Kozan Madeni Sanatkarlar Odası´nda, Yönetim Kurulu Asil üyeleri, Mustafa Akgümüş, Eyüp Bozkurt, Suat Halaman, Münif Özkan, Ünal Sevgili, Cevdet Gökkaya, Yedek: Murat Erol, Murat Alagöz, Ekrem Öztürk, Erdal Baykul, İsmail Durak, Tayfun Dırağan, Yasin Saglam,Denetim Kurulu Asil; Ertan Özkan, İsak Özmüş, Harun Değirmenci  Yedek; Durmuş Şahin, Haluk Koyuncuoğlu, İkram Durna görev yapacaklar.