Anahtar Kelimeler: Öztürk kolları sıvadı

Öztürk kolları sıvadı

Öztürk kolları sıvadı

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk, Kozan'a marangozlar ve mobilyacılar sitesi kurulması için Kozan Belediye Başkanı ile fikir alışverişinde bulundu.

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk, marangozların ve mobilyacıların bir arada olması için Kozan'a marangozlar ve mobilyacılar sitesinin kurulmasının şart olduğunu dile getirdi. Bu kapsamda, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı ziyaret eden Üzeyir Öztürk yapılması planlanan proje ile ilgili olarak yer konusunda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile fikir alışverişinde bulundu.

Üzeyir Öztürk, Kozan’da çok sayıda marangoz ve mobilyacının olduğuna dikkat çekerek oto tamircileri, oto yedek parçacılarının sanayi sitesinde bir araya geldiği gibi marangoz ve mobilyacı esnafınında bir arada olmasının kaliteyi ve rekabeti daha da artıracağına dikkat çekti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile fikirlerini paylaşan Üzeyir Öztürk, Kozan Belediyesi’nin de destekleri ile gösterilecek bir yere mobilyacılar sitesinin kurulması için hazırlık yaptıklarını ifade etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Üzeyir Öztürk'ün düşüncelerine katıldığını ifade ederek, yaklaşık 150 dönümlük bir arsa üzerine mobilyacıların ve marangozların bir araya gelebileceğinin mümkünatı olduğunu dile getirdi. Özellikle, kale arkası olarak bilinen yerde bulunan belediyeye ait arsa üzerine önümüzdeki süreçte yapılması planlanan marangozlar ve mobilyacılar sitesi ile ilgili olarak Başkan Kazım Özgan ve Başkan Üzeyir Öztürk hemfikir oldular.

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk yaptığı açıklamada; "Dağınık halde bulunan marangozlar ve madeni sanatkarlarla mobilyacıların bir arada olması için bir siteye ihtiyaç duyuluyor. Yapacağımız hazırlık neticesinde, belediyeden ve çeşitli kurumlardan alacağımız destekler ile bu siteyi kurmayı planlıyoruz. Bu sayede marangoz ve mobilyacı esnaf arkadaşlarımızı büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olacağız. Bu projenin gerçekleşmesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Bize verdiği desteklerden dolayı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.