Anahtar Kelimeler: Öztürk sanayi esnafı buluştu

Öztürk, sanayi esnafı ile buluştu

Öztürk, sanayi esnafı ile buluştu

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk, sanayi sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk, Dağılcak Tesisleri’nde sanayi sitesi esnafları ile bir araya geldi. Ocak ayında yapılacak olan oda seçimi için sanayi esnafından destek isteyen Üzeyir Öztürk, katılım sağladıkları için her bir üyeye ayrı ayrı teşekkür etti.

Üzeyir Öztürk yaptığı konuşmada, sanayi sitesi esnafının sorunlarını çözme noktasında gayret gösterdiklerini, sanayi sitesine bankamatik kurulması için girişimlerde bulunduklarını ifade ederek, en kısa süre içerisinde bankamatik işinin çözüleceğini ifade etti.

Üzeyir Öztürk, pandemi nedeni ile esnafın maddi anlamda zor günler geçirdiğine dikkat çekerek; “Birçok sorunla karşı karşıya kalan esnafımız bu günlerinde geçmesi ile birlikte rahat bir nefes alacaktır. Esnaf, pandemiye rağmen kar etmese de ayakta durma mücadelesi veriyor. İnşallah, bu kötü günler tez zamanda geçer. Ocak ayında yapılacak olan oda seçiminde sizlerin desteklerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sanayi esnafı, Üzeyir Öztürk'ün başkanlığından memnun olduklarını dile getirerek, böyle bir organizasyon düzenlediği için Üzeyir Öztürk ve ekibine teşekkür ettiler. Bu tür birlik ve beraberlik gecelerinin daha sıklıkla yapılmasını istediler.