Anahtar Kelimeler: Öztürk’ birlik beraberlik mesajı

Öztürk’ten birlik ve beraberlik mesajı

Öztürk’ten birlik ve beraberlik mesajı

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk kooperatif ortaklarıyla birlikte, güçlü birliktelik mesajı verdi.

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, kooperatif ortakları ile birlikte Dağılcak Tesisleri’nde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına; Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Niyazi Göğer ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da katıldı. Güçlü birlikteliği perçinleştirmek ve Kozan esnafının ve sanatkarlarının yaşam kalitesini artırmak, esnafın ve sanatkarın elini güçlendirmek amacı ile kooperatif çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydeden başkan Üzeyir Öztürk; “Bizler, kooperatif ortaklarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Alanın küçük olması sebebiyle bütün ortaklarımızla bugün bir araya gelemedik. Arkadaşlarımızda grup grup bir araya geliyoruz. Bu buluşmamız 2. etap buluşmamız oldu. Bundan sonra da bir araya gelemediğimiz arkadaşlarımızla bu tür programlarda birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam edeceğiz. Programımıza katılan başta birlik başkanımız Sayın Niyazi Göğer ve Kozan Belediye Başkanı Sayın Kazım Özgan’a bütün ortaklarımız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde şahsımı ve yönetim kurulu üyelerimi bu programa katılarak onure eden birbirinden değerli esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“Esnafımız için gece gündüz çalışıyoruz”

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, düzenlediği kahvaltı programında esnaf ve sanatkarların sorunlarının giderilmesi için gece gündüz ekibi ile birlikte çalıştıklarını ifade etti. Öztürk; "Herhangi bir ortağınızın sorunu olduğu zaman hep birlikte tek yumruk olarak hareket etmeyi çok iyi biliyoruz. Arkadaşlarımızın bizlere verdiği destek ile bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadan kooperatifimizin çalışmalarını yürüttük. Ihtiyaç olunduğunda arkadaşlarımızın işlerini çözüme kavuşturduk. Çok şükür bugüne kadar çözemediğimiz sorunumuz olmadı. Esnaf ve sanatkarlarımız yaptığımız çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ediyorlar. Onların memnuniyetini daha da artırmak için her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve çözüm odaklı projeler ile esnafımızın ve sanatkarlarımızın yanında oluyoruz” dedi.

“Pandemi sürecinde esnafımızın yanında olduk”

Kooperatif başkanı Üzeyir Öztürk, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili olarak esnafların kredi ödemelerinde devletin uygulamaya koyduğu destekleri hızlı bir şekilde yürüttüklerini söyledi. Kredi ertelemelerinde devletin sunmuş olduğu imkanları birebir esnaf ve sanatkarlar ile paylaştıklarını, esnaf ve sanatkarın mağdur olmalarının önüne geçtiklerini söyledi.

“Biz güçlü bir aileyiz”

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk'ün düzenlediği kahvaltı programına katılan Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Niyazi Göğer, “Biz, güçlü bir ekibiz. Adana için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Kozan genelinde Üzeyir Öztürk başkanın esnaf ve sanatkar için büyük mücadeleler gösterdiğini ifade eden Göğer, kendilerinin Adana'da güçlü bir ekip olduklarını ve Adana'nın gelecekteki yatırımlarına ışık tutacak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Düzenlediği programdan dolayı Üzeyir Öztürk'e teşekkür etti.

 Düzenlenen programda, Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, bütün esnaf ve sanatkarlarla tek tek ilgilendi.