Anahtar Kelimeler: Paçahan yerinde

Paçahan yeni yerinde

Paçahan yeni yerinde

İşletmeciliğini Murat Mercan'ın yaptığı Paçahan, Adnan Menderes Parkı üstünde yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Murat Mercan'ın yaptığı Paçahan, Irmak Caddesi Adnan Menderes Parkı üstü, Aşağı Çarşı girişi, eski Tarım Kredi Kooperatifi yerinde hizmet vermeye başladı. Paçahan’ın yeni yerinin açılışı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire ve kurum müdürleri, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaklaşık 2-3 yıl önce 15 sandalye ile hizmet vermeye başlayan kurumun büyüdüğünü ifade eden işletmeci Murat Mercan, "10-15 sandalye ile başladığımız işimizi sizlerin sayesinde büyüterek bu hale getirdik. Firmamızın tescil adını da almış bulunuyoruz. Buradan bunun sürprizini vermek istedim. 2022 yılı içerisinde Paçahan’ın ilk şubesi İzmir Karşıyaka'da açılacak. Bunlara vesile olan sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Açılışımıza katılan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Yöresel ve sokak lezzetlerinin sürekli kalitesinin arttırılmasında ve hizmet standartlarının yükseltilmesinde Murat kardeşimiz çıtayı oldukça yükseltti. Kendisi de bahsetti, 15 sandalyeli iş yeri ile başlamıştı. İlçemizin tanıtılmasında da önemli bir husus bu sokak lezzetleri. Kendisi de bu anlamda, biraz medyatik tarafı var. Ulusal ve yerel basında, sosyal medyada kendisini görüyoruz. Bu anlamda da kendisini tebrik ediyorum. Yeni yeri de çok güzel oldu. İnşallah, daha büyük ve daha ferah yerlere de sahip olur. Allah utandırmasın. Allah bol kazanç versin” ifadelerini kullandı.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan; "Murat Mercan kardeşimizin yeni açmış olduğu iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kendisi girişimci ruhu ile Kozan’ımızın yöresel lezzetlerini tüm Türkiye'ye tanıtıyor. Kendisine bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’de, Murat Mercan açmış olduğu yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yapılan konuşmaların ardından okunan dualarla Paçahan’ın yeni yeri protokolün ve davetlilerin kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Murat Mercan ve ekibi açılışa katılanlara Paçahan’ın sunduğu lezzetleri tanıttı.