Pehlivan ve Karalar´dan Gazetemize Ziyaret

Pehlivan ve Karalar´dan Gazetemize Ziyaret

CHP Adana Milletvekili Aydın Uslu Pehlivan ve Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar gazetemize ziyarette bulundular.

K.Ekspres- CHP Adana Milletvekili Aydın Uslu Pehlivan ve Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar gazetemize ziyarette bulundular.

16 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan referandum çalışmaları kapsamında hayır kampanyası sürdüren Pehlivan ve Karalar Kozan ziyaretleri kapsamında gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´i gazetemiz idari merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Adana Milletvekili Aydın Uslu Pehlivan 16 Nisan tarihinde Türkiye Cumhuriyeti´nin geleceğinin oylanacağını kaydetti.

Pehlivan? Gerçekleşecek olan referandum bir parti seçimi değildir. Gerçekleşecek olan referandum, Ülkenin Cumhuriyetinin temel taşlarının yok veya var edilme seçimidir.Tek adamlık isteyen mevcut iktidarın karşısında vatanın birlik ve beraberliğinin Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma adına yollara düştük. Gittiğimiz her noktada evet´in veya hayır´ın neler getireceğini veya neler götüreceğini anlatıyoruz. Bu bir parti işi değildir. Bu bir Cumhuriyetin verdiği değerlere sahip çıkma işidir.Adeta saltanat hayalleri kuranların hayal ve istekleri 16 Nisan tarihinde hayır oyları ile sona erecektir.? Dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek,? Millet açlık ve sefalet içerisinde yaşamaya çalışırken iktidar tüm bu gerçekleri görmezden gelerek, kendilerinin saltanatının derdine düşmüştür.? Sözleri ile 16 Nisan tarihinde referandum sandığından hayır çıkacağını iddia etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet eden CHP heyeti ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İkiliye CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve beraberindeki CHP lilerde eşlik ettiler.