Anahtar Kelimeler: PEYNİR DÜNYASI AÇILIYOR

PEYNİR DÜNYASI 2 AÇILIYOR

PEYNİR DÜNYASI 2 AÇILIYOR

Kelebek Gurme Peynir Dünyası 2. Şubesi´ni açarak vatandaşların hizmetine sunmayı bekliyor.

Kozan´da Saimbeyli Caddesi Adnan Menderes Parkı civarında açılan ve kısa süre içerisinde herkesin güvenini kazanan Kelebek Gurme Peynir Dünyası 2. Şubesi´ni açmaya hazırlanıyor.

İşletmeciliğini Mehmet Kelebek´in yaptığı Kelebek Gurme Peynir Dünyası´nın açılışı Perşembe günü saat 14.00´da Tufanpaşa Mahallesi İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan Mimoza Apartmanı zemin katında olacak.

Açılış ile ilgili olarak Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret eden işletme sahibi Mehmet Kelebek; ?Yaklaşık 50 yıldan bu yana ailemizle birlikte süt ve süt ürünleri konusunda imalat yapıyoruz. Ürettiğimiz bütün ürünler doğal yollarla üretilen ürünlerdir. Peynir Dünyası´nda da kendi imalatımız olan ürünlerimizi vatandaşlarımızın damak tadına sunuyoruz. Ucuzluğu ve kaliteyi ön planda tutarak bütün vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanabilmesi için en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Saimbeyli Caddesi üzerine açtığımız Peynir Dünyası vatandaşlarımızdan büyük rağbet gördü. Vatandaşlarımızın bize sağladığı güveni boşa çıkarmama adına daha da fazla çalışarak Peynir Dünyası´nın ikinci şubesini açmaya hazırlanıyoruz. Açılışa özel indirimlerin olacağı Peynir Dünyası 2´nin açılışı Perşembe günü saat 14.00´da Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan Mimoza Apartmanı zemin katta olacak. Açılışa tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı ve Kozanlılarımızı davet ediyoruz? diye konuştu.

Mehmet Kelebek´in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´te; ?Mehmet Bey Kozan´da süt ve süt ürünleri konusunda ailesi ile birlikte kaliteli ürünler imal eden girişimcilerimizden bir tanesi. Kendisi yaptığı işin en iyisini yaparak Kozan´da süt ve süt ürünleri konusunda her geçen gün bir adım daha atarak markalaşıyor. Yeni açacağı işyerinin de aynı 1. şubede olduğu gibi vatandaşların güvenini alarak hizmet vereceğine inanıyoruz. Şimdiden yeni işyerinin hayırlara vesile olmasını yüce Allah´tan temenni ediyorum? diye konuştu.

/resimler/2019-4/30/1050203915668.jpg