Anahtar Kelimeler: POLAT ESNAF TEMSİLCİLERİ ARAYA GELDİ

POLAT KAYA, ESNAF VE ODA TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

POLAT KAYA, ESNAF VE ODA TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, esnaf ve oda başkanlarını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Kaya, çözüm odaklı çalışmalarla esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, son dönemde sahaya inerek esnaf ve oda başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda çeşitli odalara ve kooperatiflere gerçekleştirdiği ziyaretlerle, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaya, çözüm odaklı çalışmalara öncülük edeceklerini belirtti.

Başkan Kaya ve yönetimi ilk olarak Kozan Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın ve yönetimini ziyaret etti. Ardından Kozan Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Hakan Seğmen, Kozan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Erik ile bir araya gelerek sanayi esnafının sorunlarını masaya yatırdı. Ziraat Odası Başkanı Yüksel Şahbaz'ı da ziyaret eden Kaya, çiftçilerin karşılaştığı zorlukları dinledi ve sorunların çözümünde adım atacaklarını vurguladı.

Ulaşım sektöründeki esnafları da unutmayan Kaya, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı ile bir araya gelerek esnafların taleplerini değerlendirdi. Polat Kaya, ayrıca Kozan Madeni Sanatkarlar Odası ve Kozan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, Sancaklı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yahya Ocak, Kunduracılar Odası Başkanı Kadir Ocak ile de istişarelerde bulundu. Kaya, bu ziyaretlerle esnafa her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

"Esnafımızın Yanındayız"

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Polat Kaya, şunları söyledi: 

"AK Parti olarak her zaman sahadayız ve esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu ziyaretlerde esnafımızın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerini aldık ve bunları ilgili mercilere ileteceğiz. Kozan'daki yerel ekonominin can damarını oluşturan esnafımızı her fırsatta desteklemeye devam edeceğiz. Sorunların çözümü noktasında gerekli adımları atacağız ve sürecin takipçisi olacağız. AK Parti olarak Kozan halkının hizmetindeyiz, onların taleplerini en hızlı şekilde karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz."

Kaya, AK Parti'nin yerel düzeyde de büyük adımlar atmaya devam ettiğini belirterek, Kozan'daki sorunları çözme noktasında hassasiyetle çalışacaklarını vurguladı.