Polat Kaya, Kozan'da Yoğun Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Polat Kaya, Kozan

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, 31 Mart yerel seçimlerine doğru hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.

Adım adım mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla birebir temas kuran Kaya, kapı kapı dolaşarak, mahalle toplantıları düzenleyerek ve sokak sokak gezerek halkın nabzını tutuyor.

Kaya, parti yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarıyla yakın iş birliği içerisinde hareket ediyor. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek, bu doğrultuda projeler geliştirmeye odaklanıyor ve Kozan'ın potansiyelini ortaya çıkaracak çalışmalara önem veriyor.

Kaya'nın sahadaki aktif çalışmaları ve halkla iç içe olma çabası, Kozan'da geniş bir destek kitlesiyle karşılanıyor. Toplumun her kesimine eşit mesafede durarak, katılımcı bir yaklaşımla hareket eden Kaya, yerel seçim sürecinde de büyük bir enerjiyle Kozan için mücadelesini sürdürüyor.

Kaya, yaptığı açıklamada, "Kozan'ın gelişimi ve halkının refahı için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birebir temas kurarak onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Bu doğrultuda projeler geliştirmeye odaklanıyoruz. Kozan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.