Polat Kaya, 'Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için varız'

Polat Kaya,

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, merkez mahalle başkanlarıyla birlikte vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, bölgede yaşanan sorun ve talepleri dinledi.

Ziyaretlerde vatandaşlarla birebir sohbet eden Kaya, sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Kaya, "Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hizmet noktasında zamanı verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, isteklerini yakından dinliyoruz. İnşallah imkanlar dahilinde vatandaşlarımızın sorunlarını bir bir çözeceğiz. Bütün gayretimiz ve çabamız çok değerli Kozanlı vatandaşlarımız için" dedi.

Gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde halkın gönül dünyasındaki güzelliklerle, samimiyetle güzel anlar geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Kaya, "Bizler, AK Parti Kozan ailesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür çat kapı ev ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bu haftaki ev ziyaretlerimizde bizleri evlerinde misafir eden vatandaşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.