Tarih: 04.10.2024 15:24

POLAT KAYA'DAN ESNAF VE KURUM ZİYARETLERİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçeye yeni hizmet vermeye başlayan Lera’s Coffee ve Hamsi Finger gibi işletmeleri ziyaret eden Kaya, bol ve bereketli kazançlar dileyerek desteklerini iletti.

Başkan Kaya ayrıca Türkeli Mahallesi'ndeki Cengiz Halı, Karabörk Giyim, İl Kırtasiye ve İsa Erkek Kuaför gibi mahalle esnaflarını ziyaret ederek onların taleplerini dinledi. Ziyaretleri sırasında esnaflara bol kazanç dileklerinde bulundu. Bunun yanı sıra, yeni açılan Özdemir Eczanesi’nin sahibi Ferhat Mustafa Özdemir’i de ziyaret ederek, iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Osmanca ile bir araya gelen Kaya, Osmanca'ya misafirperverliği için teşekkür ederek, eğitim alanındaki çalışmalara kolaylıklar diledi. Aynı zamanda Kozan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ve dernek yönetimiyle buluşarak, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinin devamında Tavşantepe Mahallesi'nde İbrahim Kızıldağ ve Tufanpaşa Mahallesi'nde önceki dönem yönetim kurulu üyesi İbrahim Baysal'ı iş yerlerinde ziyaret eden Kaya, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Ayrıca Kozan İlçe Müftüsü Mustafa Kaya’da Polat Kaya'yı ziyaret ederek, ilçedeki manevi ve toplumsal konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Polat Kaya’dan Açıklama:

Polat Kaya, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Biz her zaman sahadayız, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını birebir dinliyor, onların taleplerini çözüme kavuşturmak için gayret ediyoruz. Esnafımızın kalkınması ve vatandaşımızın huzuru, bizim için en önemli önceliklerden biri. İlçemizde hizmet veren her bir kurum ve işletme, Kozan’ın gelişiminde büyük rol oynuyor. Bu yüzden onların yanında olmaya, ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —