Polis Motosiklet Magandalarına Göz Açtırmıyor

Polis Motosiklet Magandalarına Göz Açtırmıyor

Kozan´da motosiklet magandaları trafikte tehlike saçıyor, polis ekipleri tehlike saçan motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor.

Kozan´da motosiklet magandaları trafikte tehlike saçıyor, polis ekipleri tehlike saçan motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor.

Kozan´da tescilsiz ve düzme motorsiklet olarak tabir edilen motosikletler trafiği çıktıklarında tehlike arz ediyorlar. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı polis ekipleri de bu motosikletlerin üzerinde sıkı denetimlere başladı.

Vatandaşlarda abartı egzozlu, trafikte çeşit çeşit hareketler yapan, trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücülerini de polise ihbar ediyor.

Göç yolu üzerinde ihbar üzerine polis ekipleri 5 tane motosikleti trafikten men etti. Motosiklet sürücüleri polislere direnerek bir de haklı haklı çıkmaya çalıştılar. Bir trafik ekibi motosikletlilerin peşine düştü. İmam Hatip kavşağında motosiklet sürücülerini durduran polis ekipleri 5 tane motosikleti trafikten men etti. Bir  motosiklet sürücüsü de motosikletini olay yerinde bırakarak kaçtı. Ayrıca polisler 10 bin TL´ye yakın para cezası kesti.

Vatandaşlar; ?Trafikte seyreden bu motosiklet magandalarının önüne geçilmesi gerekiyor. Trafikte bizlerin canını tehlikeye düşürüyorlar. Polislerimize, bu tür magandalara göz açtırmadıkları için teşekkür ediyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, bu tür sürücüler ve motosikletler piyasada daha da çoğaldı. Bunlar, ne kendilerini düşünüyorlar ne de başkalarının canlarını, anlamış değiliz. Motosiklet kullanmak zevkli bir iştir ama usulüne uygun, adabına uygun kullanıldığında. Vatandaş olarakta bizler üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bunlara dur dememiz gerekiyor. Hiç kimsenin canı hiçbir şeyden önemli değildir? diye konuştular.