Anahtar Kelimeler: Polislere süpriz

Polislere HEM’den süpriz

Polislere HEM’den süpriz

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeni ile Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekibi muhteşem bir gösteriye imza attılar.

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümüne özel Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekibi muhteşem bir gösteriye imza atarak polislere sürpriz yaptılar. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda düzenlenen programa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın yanı sıra protokol mensupları ve vatandaşlar katılırken halk oyunları ekibi birbirinden güzel oyunları sahneleyerek unutulmaz görsel şölen oluşturdular.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yaptığı sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek; "Türk Polis Teşkilatı'nın bir mensubu olmaktan çok mutluyum ve gururluyum. Bizleri böyle anlamlı bir günde Yalnız bırakmayarak bu gösteriyi gerçekleştiren başta Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın İsmail Bünyamin Akbulut'a, halk oyunları öğretmenimize, kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’a günün önemine binaen küçük bir kız tarafından çiçek takdim edildi. Bütün teşkilat adına çiçeği aldığını ifade eden Ferdi Büyükatak aldığı çiçeği geri küçük kıza vererek herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak alanda bulunan polisleri de unutmayarak unutmayarak çiçek takdim ettiler.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Bünyamin Akbulut, Türk polisinin ülkenin gurur kaynağı olduğuna dikkat çekerek; "Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümüne özel halk oyunları ekibimizle muhteşem bir gösteri hazırladık. Polislerimize yapmış olduğumuz sürpriz hem bizi hem de polislerimizi mutlu etti. Bundan sonra daha güzel ortamlarda daha güzel etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Polis Teşkilatı’mızın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Bütün polislerimizin canı sağolsun. Şehit  polislerimize de Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.