Portakal Çiçeği Karnavalı 26 Mart’ta başlıyor

Portakal Çiçeği Karnavalı 26 Mart’ta başlıyor

23 Mart'ta başlayacak olan "Portakal Çiçeği Karnavalı" için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ayağıda Kozan'da yapılacak.

Adana ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle Portakal Çiçeği Karnavalı düzenleniyor. Bu yıl düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı 23 Mart Çarşamba günü başlayacak. Adana'da başlayan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bir ayağı da Kozan'da gerçekleştirilecek. 26-27 Mart tarihlerinde Aşağı ve Yukarı Çarşı’da çeşitli firmalara ait stantlar kurularak Portakal Çiçeği Karnavalı’da Kozan'da hayata geçirilecek.

Kozan Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2 günlük etkinlikle ilgili olarak konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; "Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bu yıl bir kısmını da Kozan'da yapmaya karar verdik. Bu yıl bazı eksikliklerimiz olabilir ama önümüzdeki yıllarda neler yapabileceğimizi bu yıl yapacağımız etkinliklerle göreceğiz. 26 ve 27 Mart tarihlerinde tarihi Aşağı ve Yukarı Çarşı’da Portakal Çiçeği Karnavalı’nı kutlayacağız. Bütün vatandaşlarımızı 26 ve 27 Mart tarihlerinde buraya bekliyorum” ifadelerini kullandı.