PROTOKOL VE SİYASİ PARTİLER BAYRAMLAŞMADA BULUŞTULAR

PROTOKOL VE SİYASİ PARTİLER BAYRAMLAŞMADA BULUŞTULAR

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kozan´ da da Kurban Bayramı resmi kutlama proğramları düzenlendi.

 

İlçemiz Kozan´ da da Kurban bayramı münasebeti ile ilçe protokolü ve siyasi parti temsilcikleri bayramlaşmada bir araya geldiler. Bayramın ilk günü gerçekleştirilen bayramlaşma proğramına tüm protokol bir araya gelerek halk ile bayramlaştılar. Proğramda açılış konuşması yapan Kozan Kaymakamı Avni Oral ve Kozan belediye Başkanı Musa Öztürk herkesin bayramını kutlayarak birlik ve beraberliğin önemi dile getirdiler. Akabinde gerçekleşen bayramlaşmadan sonra Kozan Kaymakamı Avni Oral ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk çocuklara harçlık dağıttı. Buradaki bayramlaşma töreninden sonra ilçe jandarma karakolunda görev yapan personelin bayramını kutlamak için protokol heyeti jandarma karakol komutanlığına geçildi. Buradaki görevli Mehmetçiğin bayramını kutladıktan sonra yapılan ikramların ardından protokol heyeti Kozan Devlet Hastanesi de yatmakta olan hastalar ziyaret edildi. Akabinde Kozan Merkezde bulunan şehit ailesinin ve Acarmantaş mahallesindeki şehit ailesi ziyaret edilerek bayramlaşıldı.

Bayramın ilk günü protokol bayramlaşma töreninden sonra bayramın ikinci günü ise Ak Parti ilçe teşkilatı ve CHP ilçe teşkilatı parti binalarında bayramlaşma töreni düzenlediler. Tüm partililerin katıldığı bayramlaşma merasiminde partililer birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Ak Parti İlçe başkanı Veli Gelebek yaptığı konuşmasında bayramların önemini ve insanların birlik ve beraberlik açısından bir araya getirerek kaynaşmalarına sebep olduğuna değindi. CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ise; partili partisiz tüm Kozan halkının kurban bayramını kutlayarak bu bayramın hayırlara vesile olup zor günlerden geçmemizin bir sonu olması temennisinde bulundu.

Bayramın üçüncü günü ise MHP ilçe teşkilatı bayramlaşma töreninde buluştular. Günler önceden ayarlanan proğramda yaşanan değişiklik nedeni bayramlaşma töreni geç başladı. Saimbeyli´ deki şehidin toprağa verilmesi ile aynı güne denk gelen bayramlaşma töreni şehit toprağa verilmesinin ardından Kozan´ a gelinmesinden sonra başladı.

MHP Kozan İlçe başkanı Nihat Atlı; şehitlere rahmet ve ailelerine sabır diledi. Tüm partili ve partisiz bütün Kozan2 lı hemşerilerinin mübarek kurban bayramlarını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi. Akabinde yapılan sohbet ve muhabbetten sonra partililer dağılarak tören sona erdi.