Anahtar Kelimeler: RAKİPSİZ BAŞKAN ÜZEYİR ÖZTÜRK

RAKİPSİZ BAŞKAN ÜZEYİR ÖZTÜRK

RAKİPSİZ BAŞKAN ÜZEYİR ÖZTÜRK

Kozan Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin birleştirilmiş olağan genel kurulu yapıldı. Başkan Üzeyir Öztürk yeniden güven tazeledi.

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin birleştirilmiş olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Üstün Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen genel kurula; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Bölge Birlik Temsilcisi Hüseyin Karabulut, Bölge Birlik Temsilcisi Nevzat Alpağan, Bakanlık Temsilcisi Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıöver, Terziler Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ünsal Perçin, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Mehmet Güveloğlu, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bolat, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Oğuz, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Emin Ünal, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Eker, Efsane Duayen Başkan Hüseyin Şahin, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, çevre ilçelerin kooperatif başkanları, oda başkanları, muhtarlar, ilçe başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Üstün Park Düğün Salonu'nda düzenlenen kooperatifin birleştirilmiş olağan Kurulu başkan Üzeyir Öztürk'ün açılış konuşması ile başladı. Üzeyir Öztürk, birlik ve beraberliğin sağlandığı Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi’ndeki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydederek, genel kurula uzaktan yakından katılan herkese teşekkür etti. Akabinde 1 dakikalık saygı duruşu İstiklal Marşı okundu. Divan kurulu üyelerinin oluşturulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

2018-2019 ve 2020 yıllarına ait birleştirilmiş olağan genel kurulda 18 madde genel kurulda görüşülerek karara bağlandı. Olağan genel kurula katılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da esnafları selamladı. Pandemi sürecinden yeni çıkıldığına dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Üzeyir Öztürk ve yönetimini tebrik etti. Ayrıca, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulunda bulunmasından dolayı ayrıca gurur duyduğunu ifade eden Kazım Özgan, esnafın zor süreçten çıktığını da sözlerine ekledi.

Yapılan genel kurul sonrasında Üzeyir Öztürk yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Üzeyir Öztürk, Fatih İnceler, Mukadder Özgüner, Tahsin Çetin ve Salim Kaynak isimlerinden oluştu.

 Yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Üzeyir Öztürk, genel kurul Sonrasında da katılımcılara ve üyelere kendilerini böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 Kooperatif çalışmalarının daha verimli ve kaliteli şekilde sürdürülmesi için her türlü çabayı göstereceklerini ifade eden Üzeyir Öztürk, esnafların sıkıntılarının giderilmesi noktasında daha özverili bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

 Kozan Ekspres Gazetesi olarak, yeniden Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Üzeyir Öztürk'ü ve yeni yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.