Resmi bayramlaşma programı yapıldı

Resmi bayramlaşma programı yapıldı

Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma töreni Kurban Bayramı öncesinde Cuma günü gerçekleştirildi.

Kozan´da bayram öncesinde resmi bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda bayramın 1. günü, belirlenen saatte resmi bayramlaşma programı düzenlenirken, bu yıl Kurban Bayramı girmeden önce bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreni programının yapıldığı yerde değiştirildi. Geçtiğimiz yıllarda Özden Kültür Merkezi veya Karacaoğlan Kütüphanesi´nde gerçekleştirilen bayramlaşma programı, bu yıl Hükümet Konağı binası içerisinde yapıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile, siyasi parti ve STK temsilcileri ile, oda ve dernek başkanlarıyla, kamu çalışanları ile tek tek bayramlaştı. Düzenlenen bayramlaşma programına, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, dernek başkanları, kamu çalışanları katıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; ?Başta Kozanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı´nı kutluyorum. Bayramların acıya dönüşmeden, sağlıklı bir şekilde geçirilmesini temenni ediyorum. Özellikle, trafikte seyreden vatandaşlarımızın bütün trafik kurallarına harfiyen uyumasını temenni istiyorum. Bayramın sağlıklı, mutlu, huzurlu geçirilmesini istiyorum? dedi.

/resimler/2019-8/10/1146486256136.jpg