Anahtar Kelimeler: Römorklu havuz eğlencesi

Römorklu havuz eğlencesi

Römorklu havuz eğlencesi

Kozan Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu 2 yıldan bu yana açılmayınca Kozanlı bir vatandaş dahice bir fikir buldu. Traktörün römorkunu havuza çeviren vatandaş, 'Siz havuzu açmazsanız biz de kendi havuzumuzu yaparız' dedi.

Çanaklı Mahallesi'nde yaşayan Murat Keklik isimli vatandaş çocukların evin yakınında bulunan sulama kanalına girmemesi için traktör römorkunu havuz gibi yaparak içerisine su doldurdu. Tehlikeli ve pis olan sulama kanalına gitmeyen çocuklar traktör römorkunda havuz keyfi yaptılar.

2 yıldan bu yana Kozan Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu siyasi sebeplerden dolayı bir türlü açılarak hizmete giremedi. Kozanlı vatandaşların çocukları ya sulama kanallarına girerek serinlemeye Çalışıyorlar ya da hiçbir şey yapmayarak havuzun açılmasını bekliyorlar. Havuzun açılması daha zaman alacak gibi.

Çanaklı Mahallesi'nde Murat Keklik isimli vatandaş havuz açılmayınca çocukların da sulama kanallarına girmemesi için traktör römorkunu havuz gibi içerisine su doldurarak çocukların oynaması için hazırladı. Çocuklar küçük ama tehlikesiz olan römorklu havuzda serinleyerek sıcak havaların etkisinden bir nebze de olsun kurtuluyorlar.

Murat Keklik; “Olimpik yüzme havuzu açılmıyor. Mahallemizin hemen yanı başından geçen sulama kanalı bulunuyor. Bu sulama kanalı hem tehlikeli hem de çok pis. Çocuklar orada boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Üzücü günler yaşamamak için traktör römorkunu hazırlayarak çocukların oynaması için içine su doldurduk. Çocuklar bu römorklu havuzda eğleniyorlar. En azından tehlikeden ve hasta olmaktan uzak duruyorlar. Umarım en kısa zamanda olimpik yüzme havuzu açılarak hizmete girer” dedi.