SAADET PARTİLİLER CEYHANDA BULUŞTU

SAADET PARTİLİLER CEYHANDA BULUŞTU

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ?Bu ülkenin huzuru ve mutluluğu ancak Saadet Partisi ile mümkündür?

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı, Ceyhan İlçe Teşkilatında yapılan aylık İl Divan Toplantısına ve Saadet Partisi Ceyhan İlçe Teşkilatının olağan kongresine katıldı. Kozan´dan Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Saadet Partisi Kozan İlçe Müfettişi Süleyman Şenoğul, Enver Sezen, Durmuş Ali Yıldırım, Ali İhsan Yıldırım, Ahmet Özkan, Hakan Balcı ve Musa Tatlı´ nın, çevre ilçelerin ilçe başkanlarının ve partililerinin katıldığı programda konuşan Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok ülkenin ve İslam âleminin büyük sıkıntılar içinde bulunduğunu söyledi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Fatih Aydın ?1 Kasım seçimlerinden sonra teşkilatlarımız her an seçim olacakmış gibi gece demeden, gündüz demeden sıcak, soğuk demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Bir seçim atlattık. Parti olarak milletimiz adına üzüldük. Çünkü biz istiyorduk ki milletimiz gerçeği görsün, Saadet Partimiz meclise girsin. Ve şuan ki yaşamış olduğumuz şeyleri yaşamayalım. Bu ülkenin huzuru ve mutluluğu ancak ve ancak SP ile mümkündür. Çünkü Saadet Partisi iş başına gelmeyi cebi için, şahıslar için istemiyor. Etrafımızdaki ülkeleri parçaladılar. Şimdi sıra Türkiye´ye geldi. İşte Ankara patladı, İstanbul patladı. Türkiye´nin her yerinde bombalar patladı.

Bizi hep kuklalarla uğraştırdılar. PKK ve PYD birer kukladır. Sen terörle mücadele ettiğini sanıyorsun. Sen teröristle mücadele ediyorsun. Terörün merkezi Kandil değil mi? Sen niye sineklerle uğraşıyorsun. Dış politikadaki yanlışlarından dön? şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel İdare Kuru Üyesi Yakup Budak´ın ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü ?Düzenli olarak haftalık yönetim kurulu toplantılarımızı yapıyoruz. Merkez mahallelerde mahalle temsilcisi ve yönetim kurulu üyelerimizle ilgili bazı değişiklikler ve güncelleme yaptık. Düğün, nişan ve cenaze gibi yerlere teşkilat olarak gittik. Varlığımızı hissettirdik. Kadın kollarımız, genel merkez eğitim binamız için bir kermes tertip etmiştir. Milli Gazete abonelik sayımızı 42´den 65´e çıkarttık ve bu konudaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ayrıca Milli Gazete aboneliği için çaba gösteren, gayret eden ekibimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bunların yanı sıra rutin ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yapılarak bu ülkenin refahının ancak milli görüşle mümkün olduğunu özellikle belirttik? şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının ardından seçimin yapılmasıyla program sona erdi.

 /resimler/2016-3/25/0849106794169.jpg