SAADET PARTİSİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

SAADET PARTİSİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Saadet Partisi İlçe divan toplantısı Saadet Partisi ilçe binasında yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü Saadet Partisi ilçe binasında düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok´ un yanı sıra Saadet Partisi Kozan İlçe yönetim Kurulu Üyeleri ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Toplantıya Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü´ nün açılış konuşmasıyla başlanıldı. Öncü katılımcıları selamladıktan sonra şunlara değindi. ? Haftalık olarak yapmış olduğumuz haftalık yönetim kurulu toplantılarımızın yanı sıra bu günde ayda bir düzenlediğimiz ilçe divan toplantımıza gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Bizler her hafta ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile parti binamızda toplanıp gündeme aldığımız konuları analiz edip sonuç çıkararak faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız mahalle toplantılarını başlatarak partimizin çalışmalarını gün yüzene çıkartma ve fayda sağlamaktır. Bunların yanı sıra sandık müşahitlerini toplayarak onlara konunun hassasiyeti hakkında bilgi vermek. Her sandığın başkanları ile bir araya gelerek bu arkadaşlarımızla toplantı yapmaktır. Partimiz ve davamız adına faydalı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini sunmaktır. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan İl Başkanımız Mustafa Gözütok Bey başta olmak üzere tüm partili arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim? dedi.

İlçe Başkanı Öncü´ nün konuşmasından sonra Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok ise sözlerine, başta liderimiz, hocamız Necmettin Erbakan´ ın ruhuna ve bu gün hayatını kaybeden Fehim Adak Bey´ in ruhlarına Fatiha duasını okuyarak başladı. Akabinde Gözütok şu konulara değindi. ? Bugün buradaki toplantımıza Süleyman Çalışkan Bey ve İl Teşkilat Başkanımız Çelebi Bey, İl Müfettişimiz Hasan Şaybak´ ta olacaktı. Ancak Adana´daki işlerin yoğunluğu nedeni ile aramıza katılamadılar. Fakat sizlere çok selam söylediler. Değerli arkadaşlarımız tabii ki teşkilatlarımızda eksiklerimiz çok. Uzun yıllardan bu yana bu kadar eksiğimizin olması doğru değildir. Ama Türkiye´ de siyaset yapıyoruz. Türkiye´ de siyaset yapmak zorlaştırıldı. Dünya bir yerlere yönlendiriliyor. Dünyadaki iki yoldan birisini AKP diğerini de Müslümanlar takip ediyor. Biri hak diğeri batıl olan. Biz Saadet Partisi olarak hedeflerin daha ötesi bir şey istiyoruz. Yani hem bu dünyada hem de ahrette huzura kavuşmak istiyoruz. Bu sebepten dolayı Türkiye üzerinde oynanan oyunları çok basite indirgememek lazım. Bu gün mevcut iktidarın özellikle kavramlar üzerinde Türkiye´ deki inançlı kesimi çok sıkıntıya düşürdüğü kanaatindeyiz. Aslında inançlı kesim AKP hükümeti ile birlikte çok daha güçlenmesi gerekirdi, fakat zayıflatılıyor, kavramlar elimizden alınıyor.

AKP İKTİDARI ŞEHİTLİK KAVRAMINI AYAKLAR ALTINA DÜŞÜRÜLDÜ

AKP İktidarı döneminde kavram üzerindeki etkisi ne yazık ki çok acı bir durumda. Buna örnek verecek olursak şehitlik kavramını AKP iktidarı neredeyse ayaklar altına düşürdü, basite indirgedi. Siz Türkiye´ de kime karşı savaşıyor sunuz? İçeride bu mücadele veriliyor. Dış güçlere karşı verilmiyor. Fakat enteresan olan perdenin arkasındaki güvenlik güçlerimizin mücadele verdiği dış güçler değil. AKP daha zuhur etmeden bizim verdiğimiz mücadele çok daha değerliydi toplum bazında. Çok daha şerefliydi. Aslında şerefli demek bile kurtarmıyor. Bizler AKP´ den önce mücadele ederken insanlara çözümün yani bütün hastalıkların reçetesi milli görüşte diyorduk. Bu ezilmişlikten kurtulmanın yolu bu siyasi partiyi iktidara getirmekle olur diyorduk. Bizler seksen öncesi sokaklarda fikirlerle mücadele ederdik. Fikir mücadelesi imanla diğerlerinin mücadelesi diye cereyan ediyordu. Bu teşkilat bir davanın peşinde ve bir şeyler istiyor. Bu isteklerinin arkasından yani iktidar olma isteğinin ardından bir sistemden bahsediyor. Ancak bizler bu sistemi bahsedip konuştuğumuz zaman mevcut iktidar partisi buna karşı farklı bir sistem geliştirdi. Onu da bizim üzerimizden geliştirmedi, diğer muhalefet siyasi partiler üzerinde geliştiriyor, bu sistemi de topluma anlatıyor ve oy oranını alıyor. Yani kendine bir düşman icat etmek zorunda, mevcut iktidarın iktidarda kalabilmesi için. Ona da yardım eden diğer siyasi partilerin kendileridir. Bu gün bir MHP´ nin, Bahçeli´ nin tutumlarıyla AKP çok rahattır. CHP´ nin genel başkanından AKP memnundur. Bir Hadep´ ten memnundur şuanda. Seçimlerden sonra ne yapacaklarını bilmiyorlar ve sayfada ne yazıyorsa onu uyguluyorlar. İşte gözler önünde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri sonucundan bu güne kadar şehit sayısı neredeyse 300´ yaklaştı.

MEVCUT İKTİDAR VATAN HAİNLİĞİ İLE KARŞI KARŞIYA

Biz ne İsrail´ le nede başka bir güçle savaşıyoruz. Biz içerideki mevcut iktidarın siyasetinden dolayı, yapılan yanlışlıklardan dolayı oluşan ve oluşturulan bir kuvvet karşımızda. Bu da biliyorsunuz ki Hadep´ in içinde ve arkasında olduğu bir PKK, PYD gerçeği. Bunlara güç verildi, saha açıldı. Bunlara adeta Türkiye´ nin parçalanması için taviz verildi. Mevcut iktidar vatan hainliği ile karşı karşıya kaldı. Bizler yapılan yanlışlıkların tümüne karşı çıkıyoruz, çünkü biz Hak´ kı savunuyoruz. Saadet Partisi Türkiye´de olmazsa huzursuzluk artıyor, sıkıntılar artıyor, toplum geriliyor, düşmanlık artıyor. Bizim teşkilatımız olmazsa olumsuzluklar artıyor. Bu AKP iktidarı elbette Müslüman birileri. Ancak bizlerin inanç yapılarımızla oynuyor farkında değiliz. Batı bizi esir almak üzere bunun farkında değiliz. Bizleri batıya doğru koşmamızı istiyorlar.

AKP YALAN KONUŞARAK % 50 OY ALIYOR

Sayın Cumhurbaşkanı´ nın bir ifadesi var. ? Tezkere meclisten geçmiş olsaydı, biz Irak pazarında varız? diyor Cumhurbaşkanı. Buradan sesleniyorum; iyi misin sen? Sen kafayı mı yedin? 80 Bin Amerikan askeri şuanda Güneydoğuda konuşlandırılacaktı ve Allah´ tan korkmaz kandırıyor milleti, alenen yalan konuşuyor. İnsanlarımız bunu yanlış algılıyor ve bu yalan sözlerle % 50 oy alıyor bu parti. Düşünmeyen bir toplum oluşturuldu, İslami değerlerinden uzak bir toplum haline getirildik. Önceleri ayetleri kullanarak örnekler verirdik. Şimdi bu ayetleri, hadisleri duyan var mı? Milli görüşün önünü AKP ile kapattılar. Bizim önümüz kapalı şuanda. Son seçimlerdeki oynan oyunu hep birlikte gördük. Ama bizim istediklerimizi yapmadılar, keşke yapsalar da ayaklarının altlarını öpsek. Bunlar batının istediği gibi bir oluşum istiyorlar. Doğu ve güneydoğuda çözüm süreci boyunca Müslüman Kürt halkı terörizmin eline terk edildi. Bu büyük bir vebaldir. Bizlerin sorumlulukları diğer siyasi partilerin sorumluluklarında çok daha farklı ve çok daha fazladır. Onun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hep birlikte hazırız? dedi.