Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatında Muammer Özçelik Dönemi

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatında Muammer Özçelik Dönemi

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı 6. olağan kongresi geçtiğimiz Pazar Günü Belediye Kültür Merkezi´nde yapıldı.

K.Ekspres- Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı 6. olağan kongresi geçtiğimiz Pazar Günü Belediye Kültür Merkezi´nde yapıldı. Kongrede tek aday olan Muammer Özçelik, Saadet Partisi´nin Kozan İlçe Başkanı oldu.

Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ, Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, SP İl Müfettişi Hasan Şaybak, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak, SP Merkez karar yürütme kurulu üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz, partinin il ve ilçe yönetimi ve partili vatandaşlar katıldılar.

Açılış konuşması yapan SP İlçe Müfettişi Süleyman Şenoğul ?Kongreler teşkilatların aksaklıklarının giderilmesi ve partinin yenilenmesi için çok önemlidir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

Daha sonra Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Mehmet Emin Adıgüzel, seçilirken Divan Başkan Yardımcılığına Cengiz Kaya´dan, divan üyeliklerine Mehmet Gelebek ve Şemsettin Akay seçildiler.

SP Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok´un ardından bir konuşma yapan SP Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak ?Televizyonları dinlediğiniz hep iyi şeyler oluyor. Hatta ekonomide dünya devleriyle yarışıyoruz. Ama gerçek öyle değil. Çiftçi can çekişiyor. İşçi perişan. Portakal dalında kaldı. Eskiden Zirai Kredilerin % 5´ini Adana kullanırken, son 10 yılda düşe düşe şimdi % 2,5 oldu. Adana çiftçisi, sanayicisi, yatırımcısı Türkiye bütçesinden en az pay alan şehirlerin başında geliyor. Maalesef işler iyi gitmiyor. Eskiden Kozan´da hava parasıyla dükkân bulamazdınız. Şimdi ise ya satılık, ya kiralık dükkânlarla dolu. Bir evet dersek her şey düzelecekmiş. Bu millet 15 yıldır size evet diyor? dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ ise ülkenin yeni bir sisteme değil, birleştirici bir politikaya ihtiyaç duyduğunu belirterek, başkanlık sisteminin sakıncalarını anlattı.

Konuşmasını sürdüren SP Başkan Yardımcısı Atik ?Hadi siz iyi niyetli bir insansınız. Hadi o güç iyi niyetli olmayan birinin eline geçerse ne olacak? Gelin bu sevdadan vazgeçin. Önce ülkenin önemli meselelerini çözelim daha sonra bu mevzuları konuşalım.  Çünkü siz Türkiye için hayati bir değişiklik teklif ediyorsunuz. Bu sistemde Cumhurbaşkanını yargılayamazsın. O sayıları mecliste bulamazsın. Bulsan bile kimi kim yargılayacak? şeklinde konuştu.

SP Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik ise kendinden önce görev yapan ilçe başkanlarına teşekkür ederek, SP Kozan´da daha aktif hale getirebilmek için yönetimle birlikte canla başla çalışacaklarını söyledi.

SP Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik´in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Süleyman Şenoğul, Yusuf Osman Batuge, Ahmet Özkan, Enver Sezen, Durmuş Ali Yıldırım, Bilal Özgür, İlyas Bolat, Ali İhsan Yıldırım, Musa Tatlı, Mehmet Çörten, Mustafa Gelebek, İbrahim Ersöz, Hakan Balcı ve Erdal Avcı´dan oluştu.