SAADET PARTİSİ’NİN ADAYI MUAMMER ÖZÇELİK

SAADET PARTİSİ’NİN ADAYI MUAMMER ÖZÇELİK

Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Kozan'da belediye başkan adayını belirledi.

 Mevcut ilçe başkanı Muammer Özçelik, Saadet Partisi Kozan ilçe binasında gerçekleştirilen basın toplantısında adaylığını duyurdu.

Muammer Özçelik: "Halkımızla İttifak İçindeyiz"

Toplantıya; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Çelebi Keyhıdır, Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Cuma Şahin Seyhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çekilarız, belediye meclis üyesi adayları ve parti yönetimi katıldı. Muammer Özçelik, Kozan'da doğduğunu ve 4 çocuk babası olduğunu belirterek, emekli olduktan sonra siyasete atıldığını ve halen ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade etti. Özçelik, belediyecilikte başarılı bir geçmişleri olduğunu vurgulayarak, geçtiğimiz dönemde belediyenin borçlarının büyük bir kısmını ödediklerini ve hizmetlerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Halkın Kararıyla Yola Çıkıyoruz

Seçim sürecinde eşit imkanlara sahip olmadıklarını düşündüklerini dile getiren Özçelik, belediye başkanlarının memur statüsünde alınması ve geçici olarak istifa etmeleri konusunda bir düzenleme yapılmasını önerdiklerini ifade etti. Halk ile ittifak içinde olduklarını ve her partiye saygı duyduklarını belirten Özçelik, halkın kararıyla yola çıktıklarını ve herkesin oyuna talip olduklarını söyledi.

Hizmetlerimizi Planlı ve Programlı Bir Şekilde Yürüteceğiz

Hizmetlerini planlı ve programlı bir şekilde yürüteceklerini, şeffaf ve hesap verebilir olacaklarını dile getiren Özçelik, herkesin derdiyle dertleneceklerini ve imar uygulamalarında hiç kimsenin hakkını çiğnemeyeceklerini belirtti. Özçelik, konuşmasını tamamladıktan sonra basın mensuplarının sorularını dinlemek ve cevaplamak için hazır olduğunu ifade etti.

---

Muammer Özçelik: "Kazım Özgan’a destek vermiyoruz"

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan adayı Muammer Özçelik, son günlerde çıkan dedikoduları yalanladı ve Kazım Özgan ile herhangi bir şekilde işbirliği yapmadıklarını belirtti. Özçelik, kendisinin Saadet Partisi'nin resmi adayı olduğunu vurgulayarak, Kazım Özgan ile herhangi bir kişisel problemi olmadığını, kendisini Müslüman din kardeşi olarak gördüğünü ifade etti. 

Basın toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.