Anahtar Kelimeler: SABANCI AÇICI ZİYARET

SABANCI´DAN AÇICI´ YA ZİYARET

SABANCI´DAN AÇICI´ YA ZİYARET

Yıllardan bu yana Kozan halkına hizmet veren sektörünün öncü kuruluşlarından olan Açıcı Lastik son yıllarda yaptığı yatırımların beraberinde bölgede isminden sıkça bahsetiren kuruluşların başında gelmeyi başardı.

Sektörün perakende öncülerini yerinde ziyaret edelim sloganı ile yola çıkan Faruk Sabancı, Açıcı Lastik Sahibi Ercan Açıcı ve oğlu Celal Açıcı´yı, Açıcı Lastik Tarsus Oto Pratik işletmelerinde ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Açıcı Lastik sahibi Ercan Açıcı ? öncelikle Sayın Faruk Bey´in ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Bilindiği üzere Lassa ve Bridgestone Lastiklerinin bayisi olarak 2 adet Kozan merkezde olmak üzere, İmamoğlu 1, Tarsus 2 ve Adana Güney Sanayi Bölgesinde 1 olmak üzere toplam da 6 bayii  ile bölge insanımıza hizmet veriyoruz. Perakende sektöründe iddialıyız. Bu iddiamız satışlarımızıda etkilediğinden dolayı başarılı olan bayileri ziyaret eden Sayın Faruk Sabancı´ya teşekkür ederiz. ? dedi.

Faruk Sabancı ise şunları söyledi. ? sektörde başarı sağlayan Açıcı Lastik firmamızın sahiplerini tanımak çok güzel idi. Kendileri firma olarak perakende satış sıralamasında ilk 3´e  giren bir firmamızdır. Bizlerde bilgi alış verişi için kendilerini ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.