Anahtar Kelimeler: SAĞMEN YENİDEN BAŞKAN

SAĞMEN YENİDEN BAŞKAN

SAĞMEN YENİDEN BAŞKAN

Kozan Elektrikçiler Elektronikçiler Ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimleri yapıldı. Mevcut başkan Hakan Sağmen yeniden başkan seçildi.

Kozan Elektrikçiler Elektronikçiler Ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Oda binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Hakan Sağmen ile 2005-2013 yılları arasında başkanlık yapan Salim Kaynak başkan adayı olarak seçime girdi. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimler 17.00’a kadar devam etti. Sandıklar açılarak oylar sayıldı.

Buna göre; 241 üyenin 236'sı oy kullandı. Mevcut başkan Hakan Sağmen 123, Salim Kaynak ise 110 oy aldı. 3 oy geçersiz sayıldı.

3. kez başkanlığı kazanan Hakan Sağmen, kendisine destek olan olmayan herkese teşekkür etti. Başkanlığa aday olan Salim Kaynak’ta destek olanlara teşekkür etti.

Elektrikçiler Elektronikçiler Ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Hakan Sağmen başkanlığındaki yönetimi şu isimlerden oluştu:

Adem Tavşan, Ertuğrul Kara, İhsan Kocadurmuş, Yasin Yiğen, Nurullah Elbüken ve Abdurrahman Demir.

Hakan Sağmen; "Odamızın genel kuruluna katılarak bizlere destek olan ve olmayan bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden esnaflarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını çözme noktasında oda çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.