Anahtar Kelimeler: Şahin Delibaş Karpuz İkramı

Şahin ve Delibaş´tan Karpuz İkramı

Şahin ve Delibaş´tan Karpuz İkramı

Kozan´lı iş adamları Ekrem Şahin ve Süleyman Delibaş 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde toplam 25 ton karpuz dağıttılar.

K.Ekspres- Kozan´lı iş adamları Ekrem Şahin ve Süleyman Delibaş 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde toplam 25 ton karpuz dağıttılar.

15 Temmuz darbe girişimin 1. yıl dönümü nedeni ile gerçekleşen yürüyüşün ardından Türk Büyükleri Meydanında yürüyüşe katılan vatandaşlara karpuz ikramı gerçekleştirdiler.

Ücretsiz karpuz dağıtımına oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları da katılarak destek verdiler.

Bedelleri iş adamları Şahin ve Delibaş tarafından karşılanan 25 ton karpuz kısa bir süre içerisinde vatandaşlara dağıtılırken, yürüyüşe katılan protokol üyelerine de dilimlenmiş karpuz ikramında bulunuldu.

/resimler/2017-7/21/1211046798856.jpg

Dağıtımı gerçekleştiren, Ekrem Şahin ve Süleyman Delibaş 15 Temmuz tarihinin Türk Milletinin kahramanlık günü olduğuna dikkat çekerek,?  Bu önemli günde halkımızın yanında olduğumuzu göstermek adına karpuz dağıtımı gerçekleştirdik. Dağıttığımız karpuzları yiyen vatandaşlarımız şehitlerimizin ruhlarına bir Fatiha okumaları bizleri mutlu edecektir. Tüm şehitlerimizi rahmet le anıyoruz.? Dediler. Haber: Hüseyin Erciyes