SAHTE KAŞE VE İMZA GÖZDEN KAÇMADI

SAHTE KAŞE VE İMZA GÖZDEN KAÇMADI

Kozan Belediyesi İmar Müdiresi adına yaptırılan sahte kaşe ve imzalar ile Kozan Tapu Müdürlüğünde işlem yapılmak istendiği ortaya çıktı.

Olay Kozan Tapu Müdürlüğünün Kozan Belediyesinden imza ve kaşe örneği istemesi ile ortaya çıktı. Henüz kim veya kimler tarafından hazırlandığı bilinmeyen Kozan Belediyesi ve Kozan Belediyesi İmar müdiresi adına yapılmış sahte kaşeler ile Kozan İlçe Tapu Müdürlüğünde cins değişikliği talebinde bulunuldu. Evraklardaki imza eksikliğinden dolayı işlemi yapmayan Kozan Tapu Müdürlüğü imzaların tamamlanması için Kozan Belediyesine yazı yazdı. Kozan Belediyesi İmar Müdiresi evraklarda kullanılan kaşenin ve imzanın kendisine ait olmadığını tespit etmesinin üzerine olayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ e bildirdiği öğrenildi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ortaya atılan iddialar üzerine olayı yargıya taşıdı. Öztürk, yaşanan hadise üzerine Kozan Belediyesi Hukuk İşlerine verdiği talimat ile kurumları adına sahte evrak hazırlandığı gerekçesi ile Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

KENDİ KANIMDAN DAHİ OLSA AFFETMEM

 

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ?Hiçbir zaman yalancıya, hırsıza ve ahlaksıza göz yummadım, yummamda. Böyle bir hadise olduğu bilgisini aldığım andan itibaren direk olarak suç duyurusunda bulunulmasının talimatını verdim. Sonucu kime veya kimlere çıkar ise çıksın. Bu tip hadiseleri gerçekleştirenler cezasını çeksin. Hadisenin içeriği ile ilgili çok konuşmak istemiyorum. Çünkü hadise Türk adaletine teslim edilmiştir. Türk adaletine güvencemiz tamdır. İlerleyen günlerde olay tüm çıplaklığı ile gün yüzüne çıkacaktır. Yargı sürecini takip ediyoruz. Bu işin ucu kim veya kimlere uzanırsa uzansın hiçbir önemi yok. Böyle hataları yapan kendi kanımdan dahi olsa affetmem. Ben tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirtmem? dedi.

Öte yandan Kozan Belediyesi İmar Müdiresinin de kişisel olarak Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.