Anahtar Kelimeler: Saimbeyli Bozkurt dönemi

Saimbeyli MEM’de Bozkurt dönemi

Saimbeyli MEM’de Bozkurt dönemi

2014-2017 yılları arasında Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan Şahin Bozkurt, bakanlık ataması ile Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

2014-2017 yılları arasında Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atanan Şahin Bozkurt, herkes tarafından sevilen bir kişiliğe sahip. Şahin Bozkurt, 1998 yılında ilk görevine başladı. Bilecik merkez Ertuğrul Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başlayan Bozkurt, aynı yıl Bilecik'in ilhisar ilçesi Samrı İlköğretim Okulu'na Türkçe Öğretmeni olarak atandı. Buradaki 2  yıllık görevinin ardından Kahramanmaraş'a tayini çıkan Şahin Bozkurt, Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmeni olarak görev yaptı. 2004 yılında Kahramanmaraş'tan Kozan Güneri İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak gelen Şahin Bozkurt, 2 yıllık görevinin ardından Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne edebiyat öğretmeni olarak atandı. 2007 yılında Kozan Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Şahin Bozkurt, aynı yıl buradaki görevini bırakarak Kozan Kız İmam Hatip Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. 2009 yılında Kozan Sağlık Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Şahin Bozkurt, bu görevini 5 yıl sürdürdü. 2014’te yapılan bakanlık ataması ile Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atandı. Kozan’da sürdürdüğü 3 yıllık Şube Müdürlüğü görevinin ardından 2017 yılında Yozgat Sorgun’a şube müdürü olarak atandı. Yozgat'ta yaptığı 2 yıllık görevin ardından 2019 yılında Karacaoğlan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne öğretmen olarak atanan Şahin Bozkurt, 2020 bakanlık ataması ile Saimbeyli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

Eğitim alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Şahin Bozkurt'un, Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması eğitim camiasını da heyecanlandırdı. Saimbeyli ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini daha verimli bir şekilde sürdürmesi adına büyük çalışmalar yapacağı öngörülen Şahin Bozkurt'un bu görevi layıkıyla yerine getireceği belirtiliyor.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak Saimbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Şahin Bozkurt’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.