Tarih: 11.07.2024 17:10

SAİMBEYLİ'DE CİNAYET

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Olay, sabah saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Tunçöz sabah saatlerinde arkadaşıyla merkez parkta çay içtikten sonra manavdan alışveriş yaptı ve taksi ile evine döndü. Tunçöz, annesine arkadaşına küçük gelen tişörtleri vereceğini söyleyerek odaya girdi. Annesi ise bahçedeki erikleri toplamaya gitti.

Yaklaşık 40 dakika sonra odadan duman fark eden anne, içeri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Oğlunu kanlar içinde yatağında ölü bulan anne, feryat ederek komşulara haber verdi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Mehmet Tunçöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayeti işleyen kişinin odada yangın çıkartmak için gazete yaktığı ve mahalleden elleri kanlı bir şekilde uzaklaştığı belirtildi. Ellerindeki kanı gören bir vatandaşın "Yeğenim, hayırdır ellerindeki kan nedir?" sorusuna zanlının "Dayı, yukarıda biriyle kavga ettik ondan" diyerek uzaklaştığı öğrenildi. Eşkal tarifi üzerine polis zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Feke Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı inceleme başlattı. Mehmet Tunçöz'ün cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —