Anahtar Kelimeler: Saimbeyli’ trafik kazası: yaralı

Saimbeyli’de trafik kazası: 5 yaralı

Saimbeyli’de trafik kazası: 5 yaralı

Saimbeyli’de meydana gelen trafik kazasında maden sahasına yuvarlanan araç içerisinde bulunan 5 kişi hafif olarak yaralandı.

Kaza, Saimbeyli ilçesi Gürleşen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mustafa Naci Gürbüz yönetimindeki hafif ticari araç seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak maden sahasına yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardıma koştu. Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içerisinde bulunan sürücü ve diğer yaralılar kendi imkanları ile araçtan çıktılar. Hafif yaralı olarak kazayı ucuz anlatan yaralılar sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Kaza sonrası büyük çapta maddi hasar meydana gelen hafif ticari araç, çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırılırken, Jandarma ekipleri 5 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattı.